Idols-kisaaja tekee paluun – uutta musiikkia 5 vuoden tauon jälkeen

Vuoden 2011 Idolsista tunnetuksi tullut Lassi Valtonen julkaisee uutta musiikkia.

Viisi vuotta levytystaukoa viettänyt Lassi Valtonen tekee paluun tänään julkaistavalla Naapurin tyttö -singlellä. Valtonen tuli alun perin koko kansalle tutuksi vuoden 2011 Idolsin nuorena Rauli Badding Somerjokena. Lassi kuitenkin jätti leikin tuolloin kesken.

– Mä totesin itselleni, että bändi edellä mennään ja tämä ei ole mua varten. Oli se kuitenkin myös vaikea päätös. Mutta en kadu tätä enkä usko, että tulen koskaan katumaankaan, hän kommentoi silloin.

– Lähdin Idolsiin mukaan näyttämään, että "alamaailmastakin" löytyy hyviä laulajia. Etteivät kaikki ole kauluspaitaisia peruspoppareita.

Myöhemmin mies kuitenkin solmi levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. 

Vuonna 2011 julkaistun Kukin tyylillään -esikoislevyn jälkeen mies on pitänyt hiljaiseloa.

Nyt, viisi vuotta myöhemmin, 25-vuotias Valtonen on palaamassa estradille uuden singlen myötä. Levytystauon aikana miehen kerrotaan biisien kirjoittamisen ja satunnaisen keikkailun lisäksi muun muassa kouluttautuneen kokiksi. 

Valtosen mukaan tuleva albumi poikkeaa melko paljon viiden vuoden takaisesta debyyttilevystä.

– Siihen vaikuttaa toki sekin, että nyt kaikki levyn kappaleet on nyt peräisin meikäläisen kynästä. Jos sitä nyt jotenkin pitää kuvailla, niin olkoon sitten vaikka rockin, grungen ja folkin sekoitusta. Mihin sitä koira karvoistaan pääsisi, Valtonen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja