Huutokauppakeisari järkyttyi lomamatkalla väijyneistä paparazzeista: "Tuli raiskattu olo"

Aki Palsanmäki avautuu uutuuskirjassa viime syksyn Kreetan-matkalla otetuista paparazzikuvista.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki puhuu Tommi E. Virtasen ja Palsanmäen itsensä toimittamassa kirjassa Suomen huutokauppakeisari – Keisarin vanhat aarteet (Johnny Kniga, 2017) julkisuuden kiroista.

Syksyllä 2016 Aki oli vaimonsa Helin kanssa lomamatkalla Kreetan saarella, kun Seiska-lehti julkaisi lomakohteen uima-altaalta otettuja paparazzikuvia, joissa pariskunta oli uima-asut päällään.

– Tuli raiskattu olo. Ei mitään rotia. Kyllä se oli järkytys. En tiedä, ottiko kuvat joku suomalainen parvekkeeltaan, vai lähtikö paparazzi seuraamaan lentokentältä, Aki toteaa kirjassa.

– Me tultiin sunnuntaina, ja seuraavan viikon lauantaina ilmestyi se kuva. Käytiin altaalla uimassa vain yhtenä päivänä.

Myös sitä seurattiin, kun Palsanmäet olivat illallisella ja joivat vettä.

– Kaikki tiedettiin, ihan joka helevetin askel. Tiettyyn rajaan jutussahan ei ollut mitään pahaa. Mutta sitten siellä oli semmoinen kuva minusta, jollaista ei sopisi levitellä koko Suomen kansalle. Tuli vähän alaston olo, mutta seuraavalla kerralla olen viisaampi.

– Joku aina heittää, että ne on niitä julkisuuden kiroja. Kyllä julkisuus imartelee, ei siitä mihinkään pääse. Mutta jos päätyy lehtien palstoille, niin kyllä mä sitten haluaisin kertoa itse oman tarinani. Se ihmetyttää, että lehdet voi välillä kirjoittaa ihan mitä vain, asioita, jotka eivät pidä alkuunkaan paikkaansa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja