Huumorirap-Tatrik Tampereen koelauluissa

Poika nyökyttelee rytmiin ja heittää riimejä lukiomaailmaan sijoittuvassa rapvideossa, joka on kerännyt lukuisia huvittuneita kommentteja Idols-yhteisö Subjectissa. Huumorirapin takana on forssalainen Tatu Varvikko, 17.

– Sukat punttiin ja käteen laskin, lukio on opiskelupaikoista p*skin. Siellä sulla puutuu pakara, olet lukiossa vain pieni kakara, riimitteli nimimerkki Tatrik, alias Tatu Varvikko.

Idols-yhteisö Subjectista löytyvän musiikkivideon nimi on Lukio, ja Tatu on itse sanoittanut sen Eminemin Without Me´n instrumentaaliversion pohjalle.

– Ihmiset ovat antaneet pelkkää hyvää palautetta, hän myhäili videostaan.

Rock vastaan rap

Vielä aamulla, ennen koelaulujen alkua, Tatulla ei ollut täysin selvillä, mitä hän aikoisi laulaa tuomareille. Rinnakkaisina vaihtoehtoina kilpailivat Apulannan kappale Odotus sekä hänen omat räppäyksensä.

– Rappini tulee omalla tyylillä, omasta päästä.

Tatu oli seurannut Idolsia aiemminkin, vaikka yhdenkään Idols-artistin menestystä hän ei seuraillut sen tarkemmin. Hän aikoi tuoda rapin aivan uutena tyylilajina kisaan.

– Jos siellä vaan saa räpätä?

Tatrik eli Tatu Varvikko otti kannustusjoukot sekä kitaran mukaan. Kuva: MTV3.
Tatrik eli Tatu Varvikko otti kannustusjoukot sekä kitaran mukaan. Kuva: MTV3.

Seurustelu kestäisi menestyksen

Tatu oli saapunut Tampereen koelauluihin kannustusjoukko ja kitara mukanaan. Kannustusjoukoissa mukana oli tyttöystävä sekä kavereita, jotka vakuuttivat Tatun pärjäävän kisassa.

Tatu ja hänen tyttöystävänsä Noora naureskelivat, että parisuhde kyllä kestäisi vaikka Idols-voiton.

Teksti: Laura Kokko/MTV3

Kuinka käy Tatrikin? Katso Idols torstaina 11.9. kello 20.00 MTV3-kanavalta ja seuraa Idols-uutisia netistä!

Katso video:

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat