Huuhkajat tyrmättiin Ruotsissa: "Edes kaikki maailman sisu ei riitä" – pilkka kääntyi omaan nilkkaan

Ruotsalaislehti Expressen tyrmäsi etukäteen Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen mahdollisuudet Ranskaa vastaan täysin. Pilkka osui lopulta omaan nilkkaan.

Viimeisimmän maailmanmestaruuden voittanut Ranska lähti keskiviikkoiltana pelattuun maaotteluun Suomea vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Ruotsalaislehti Expressen ei jättänyt Huuhkajille pienintäkään mahdollisuutta Pariisissa, vaan piti Ranskan voittoa vahvalla kokoonpanolla "selvänä".

– Ranskalla on kärki ja laveys, johon vain harvat maajoukkueet maailmassa pystyvät vastaamaan. Vaikka he pelaisivat varamiehisellä yksitoistikolla, mahdollisuus voittoon Suomea vastaan on todella korkea. Edes kaikki maailman sisu ei riitä sinivalkoiselle naapurillemme, Expressen ennakoi vedonlyöntivihjeissään ottelua.

Huuhkajat voitti ottelun A-maajoukkuedebytanttien Marcus Forssin ja Onni Valakarin avausjaksolla viimeistelemillä maaleilla sensaatiomaisesti 2–0. Suomi ei ollut koskaan aiemmin voittanut Ranskaa.

Expressen oli myös veikannut poissaoloista kärsineelle Tanskalle tappiota vierasjoukkue Ruotsia vastaan. Kuin veitseksi haavaan Tanska päihitti kuitenkin sinikeltaiset lukemin 2–0.

Lue myös:

    Uusimmat