Huomio Mercedes-sisäpiiristä: "Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välillä sota kauden loppuun saakka"

Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välinen otatus Mercedeksen herruudesta tulee jatkumaan F1-kauden viimeiseen kilpailuun saakka, tallin testi- ja varakuljettaja Esteban Ocon arvioi. 

Force Indialla viime vuonna ajanut Ocon jäi täksi kaudeksi ilman tallipaikkaa. Testivastuuta löytyi Mercedekseltä, jossa hän on saanut seurata läheltä myös Bottaksen ja Hamiltonin murskaavaa menoa alkukaudella. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Bottas johtaa MM-sarjaa pisteen erolla Hamiltoniin neljän kaksoisvoittoon päättyneen kisan jälkeen. Kaksikon välit ovat olleet lämpimät viime kausina, mutta Azerbaidzhanin GP:ssä oli jo nähtävissä pientä kireyttä, kun Mercedes-kuljettajat pitivät mykkäkoulua palkintoseremonioiden lämpiössä (video yllä). 

Ocon, jota on huhuttu mahdolliseksi Bottaksen korvaajaksi ensi kaudelle, näkee, että tallin ilmapiiri on loistava huipputulosten myötä, mutta hän odottaa tulista taistelua tähtikuskien välillä. 

– Kaikki tallin sisällä sujuu loistavasti. Mutta olen varma, ettei Lewis halua jäädä Valtterin taakse. Kumpikin haluaa lyödä toisen, joten odotan heidän välilleen sotaa kauden loppuun saakka, Ocon kommentoi Canal +:lle. 

Ocon, 22, on ajanut F1-sarjassa 50 kisaa. Hän on sijoittunut GP:ssä parhaimmillaan viidenneksi. 

Lähde: gpfans.com

Lue myös:

    Uusimmat