Valtava muutos: F1-mestari Lewis Hamilton nosti painoaan useita kiloja – latasi suorat sanat roskapuheesta

Viisinkertainen F1-maailmanmestari Lewis Hamilton on tehnyt huomattavan muutoksen nostamalla painoaan aiemmista vuosista seitsemän kiloa.

Mercedeksen brittikuski Hamilton jakoi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän avaa taustaa massan kasvattamiselle.

– Tämä oli pari vuotta sitten, jolloin painoin 68 kiloa. Minun täytyi olla sen painoinen viimeisten 12 vuoden ajan. Viimein säännöt muuttuivat täksi vuodeksi ja voin syödä enemmän ja kasvattaa massaa. Olen nyt 75-kiloinen ja onnellisempi, Hamilton kirjoitti.

Aiemmin kuljettajan paino laskettiin mukaan auton painoon, jolloin kuljettajan keveydestä oli tallille hyötyä. Täksi vuodeksi tehtiin kuitenkin sääntömuutos, jonka myötä kuskin, hänen varusteidensa ja penkin painon alarajaksi asetettiin 80 kiloa. Jos se ei täyty, ohjaamoon laitetaan tarvittava määrä lisäpainoa.

– Painon lisääminen oli helppoa ja tein sen vegaanisella ruokavaliolla, Hamilton kertoi ja latasi suorat sanat kuulemastaan roskapuheesta:

– Ihmiset sanovat, että "voi, tarvitsen proteiinia, enkä siksi pystyisi koskaan tulemaan vegaaniksi". Minulla on paljon proteiinia ruokavaliossani ja olen kasvattanut lihaksia, olen terveempi ja onnellisempi kuin koskaan. Toivon, että olisin tehnyt tämän aiemmin.

Myös Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas on viestittänyt tyytyväisyyttään mahdollisuudesta nostaa painoa. C Moren F1-selostaja Niki Juusela kertoi jo helmikuussa havainneensa, että Bottaksen niska oli leventynyt aiemmasta ja nastolalainen oli aiempaa lihaksikkaamman näköinen.

Lue myös:

    Uusimmat