Valtteri Bottaksella ja Lewis Hamiltonilla jäinen kohtaaminen – brittikuskin muuttunut käytös pistää silmään

Kaksoisvoiton Azerbaidzhanin GP:ssä napanneet Mercedeksen F1-kuskit Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton välttelivät toisiaan lämpiössä kisan jälkeen.

Heti autosta ulos astuessa Hamilton onnitteli Bottasta. Tämän jälkeen lämpiössä britti kuitenkin vältteli katsekontaktia tallikaverinsa kanssa, pysytteli hiljaa ja kiersi Bottasta kuin sanonnan kissa kuumaa puuroa. Kolmanneksi sijoittunut Ferrarin Sebastian Vettel kävi sen sijaan keskustelua Bottaksen kanssa muun muassa Mercedes-kuskien tiukasta lähdöstä kisaan.

Monesti aiemmin Hamilton ja Bottas ovat käyneet keskustelua iloisessa ja avoimessa hengessä, mutta tämän kauden tiukka taisto on vakavoittamassa tilannetta tallin sisällä.

– Alkaa ilmeet mennä Mersullakin vähän vakavemmiksi. Ei olekaan niin happy happy joy joy tällä hetkellä, C Moren selostaja Niki Juusela kommentoi tilannetta suorassa lähetyksessä.

Bottas siirtyi Bakun voittonsa turvin MM-sarjan kärkeen pisteellä ohi Hamiltonin. Mercedes-kuskit ovat napanneet kauden neljästä kisasta yhtä monta kaksoisvoittoa: kahdesti keulilla on ollut Bottas ja kahdesti Hamilton.

Kaksikon aiempina kahtena yhteisenä Mercedes-kautena Hamilton on vienyt maailmanmestaruudet ja Bottas on lopulta jäänyt MM-taistossa selvästi taaemmas.

Lue myös:

    Uusimmat