Huomenta Suomen Lauri Karhuvaara onkin rokkimies

Huomenta Suomen sympaattinen juontaja Lauri Karhuvaara on viimeiset 38 vuotta laulanut rock-bändissä. Onpa yhtye käynyt raapustamassa puumerkkinsä jopa Tavastian takahuoneen seinään.

Lauri Karhuvaaran pehmeä ääni on totuttu kuulemaan aamutuimaan televisiosta, joten miestä voi olla vaikea yhdistää rokkibändiin. Radio Novan haastattelussa Karhuvaara kuitenkin kertoo laulaneensa jo viimeiset 38 vuotta Busters-nimisessä rokkibändissä.

– Se on koulubändi, perustettu 15-vuotiaana. Bändi on ollut kasassa siitä lähtien. Teemme muutaman keikan vuodessa yksityistilaisuuksissa.

Karhuvaara sanoo bändin soittavan eri rockartistien legendaarista tuotantoa aina Hurriganesista ja Elviksestä lähtien. Mies itse toimii bändinsä laulajana.

– En ole mikään mieletön kultakurkku, mutta tunnepuolta löytyy. Kyllä jengillä pysyy meininki päällä ja yleisö tanssii ihan ilman virvokkeitakin.

– Joku kerää koko elämänsä postimerkkejä, joku keilaa tai pelaa shakkia, meillä on rokkibändi, Karhuvaara perustelee.

Erityisen ylpeä Karhuvaara kertoo olevansa siitä, että Busters on päässyt soittamaan jopa legendaariselle Tavastialle. Takahuoneen seinäänkin tuli rustattua bändin nimi.

– Olisi ollut hienoa laittaa oma nimi sinne Andy McCoyn ja muiden legendojen väliin, mutta päätettiin sitten, että laitettiin bändin nimi, Karhuvaara kertoo Novan Taavi Salmivaaralle.

Kuuntele koko Lauri Karhuvaaran haastattelutäältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat