Hulvaton video juhlistaa Taru Sormusten Herrasta -elokuvia – mukana liuta tuttuja näyttelijöitä

0:36
Fredo vai Frodo? Jethro Rostedin tulkinta Taru Sormusten herrasta saa nauramaan vedet silmissä.

Musiikkivideo kokoaa liudan elokuvasarjan näyttelijöitä yhteen.

Trilogia on yhä monen suosikki, eikä vähiten talk show -juontaja Stephen Colbertin, joka päätti kunnioittaa elokuvia hyvin omaperäisellä tavalla. 

The Late Shown juontaja totesi ohjelmassaan ennen joulua, että vaikka hän on hyvin usein maininnut Taru Sormusten Herrasta -elokuvien olevan hänen suosikkejaan, ei hän kuitenkaan ole koskaan räpännyt siitä – ennen kuin nyt.

Tähtinäyttelijöitä vilisevä musiikkivideo

Musiikkivideo on täydellisen kliseistä rap-kuvastoa ja kappaleen alussa räpäyttelee Colbertin lisäksi muusikko Jon Batiste.

Sanoituksissa todetaan muun muassa, että Taru Sormusten Herrasta tuotti 16 kertaa enemmän kuin Free Willy -elokuvat ja trilogia on taatusti parempi kuin Kummisedät, niissä kun ei ole edes yhtäkään haltijaa.

Videolle ilmestyvät myös Lil Merry, Big Pippin, $amwise G sekä Frodo Mothaf%#$a& Baggins eli hobittinäyttelijät Dominic MonaghanBilly Boyd, Sean Astin sekä Elijah Wood.

Video tekee pilkkaa muun muassa näyttelijä Anna Kendrickin tähdittämistä Pitch Perfect ja Twilight -elokuvasarjoista, vaikka Kendrick vaikuttaa olevankin itsekin mukana vitsissä.

Pop-kulttuuri viittauksia vilisevää musiikkivideota tähdittävät lisäksi elokuvista tutut Hugo Weaving, Andy Serkis, Orlando Bloom, Viggo Mortensen sekä räppärit Method Man ja Killer Mike.

Voit katsoa musiikkivideon alta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja