Lähes kuusikymppinen Keanu Reeves joutui tekemään äärimmäisiä stuntteja uuden Matrix-elokuvan kuvauksissa

Tältä näyttää kun Keanu Reeves pääsee Ferrarin rattiin.

Keanu Reeves nauttii yhä stunttiensa tekemisestä itse.

Joulukuussa elokuvateattereihin tulee Matrix-trilogian neljäsosa, The Matrix Resurrections. Tulevaa elokuvaa tähdittää ensimmäisen kolmen tapaan näyttelijä Keanu Reeves.

Jo 57-vuotias Reeves ei ole alkanut Insiderin mukaan vieläkään himmailemaan toimintaelokuvan kuvauksissa, vaan on suorittanut omia stunttejaan – osan jopa useaan kertaan.

Vieraillessaan The Late Show with Stephen Colbert -keskusteluohjelmassa, Reeves paljasti hypänneensä 46-kerroksisen rakennuksen päältä parikymmentä kertaa kahden päivän sisällä, jotta kohtaus saatiin onnistuneesti purkkiin.

Näyttelijä nauttii stunteista

Ensimmäinen Matrix-elokuva ilmestyi vuonna 1999 ja jatko-osat vuonna 2003. Elokuvista ei ole aikaisemminkaan puuttunut erikoistehosteita, minkä takia Reevesin roolihahmon Neon kohtauksia ei voinut yksinkertaisesti vain hieman ryydittää tietokone-efekteillä?

– Koska kyseessä on Lana Wachhowski (ohjaaja) ja koska kyseessä on The Matrix. Tarvitsimme luonnon valoa ja se haluttiin tehdä oikeasti, Reeves kertoo.

Kohtaus haluttiin kuvata täydellisessä aamun valossa ja se kuvattiin noin 20 kertaa. Vaarasta huolimatta Reeves kertoo rakastavansa sitä tunnetta, minkä stunttien kuvaamisesta saa.

– Se oli mahtavaa. Pystytkö kuvittelemaan hyppääväsi rakennuksesta johtojen varassa?

The Matrix Resurrections -elokuva sijoittuu 20 vuoden päähän viimeisimmän Matrix-elokuvan tapahtumista. Joulukuun lopussa teattereihin tulevassa elokuvassa nähdään lisäksi Carrie-Ann Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jada Pinkett Smith, Priyanka Chopra, Neil Patrick Harris sekä Jonathan Groff.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja