Huivi on monikäyttöinen asuste: Näin luot kuusi eri lookia

Katso miten monella eri tavalla voit käyttää huivia.

Huivi on kätevä asuste, jolla voi piristää asukokonaisuutta helposti. Talvella huivia käytetään usein lämmikkeenä, mutta älä unohda miten helposti sen avulla voi luoda koko lookin. Huivin tulisi olla jokanaisen vaatekaapin must-asuste. Päivittäiseen käyttöön sopivat niin kankaiset, neulotut kuin silkkiset huivit, mutta suuret neliönmuotoiset huivit muuntuvat helpoimmin erilaisiin tyyleihin.

1. Boheemi hartiahuivi

Huivin käyttö hartiashaalina on helpoin tapa asustaa. Tarvitset vain suuren suorakulmion muotoisen huivin, joka taitetaan puoliksi, joka asetelleen harteille. Värikkään huivilookin pohjaksi voit pukeutua pelkkään mustaan.

2. Huivista toppi

Sido huivi kiinni kaikista kulmista niskan taakse ja jätä se roikkumaan eteen pussimaisesti. Alla voit käyttää esimerkiksi yksiväristä, naruolkaimista toppia. Tämä tyyli korostaa olkapäitä ja peittää vyötärön, joten kiinnitä huomiota siihen millaisen siluetin haluat luoda.

3. Leikkisä kravatti

Tämä maskuliininen look on silti hyvin naisellinen. Sido ohut silkkihuivi solmioksi kaulaan, jolloin se toimii katseenkiinnittäjänä.

4. Tyylikkäästi vyötärölle

Tällä jännittävällä kikalla voit helposti tuunata työasusi juhlatyyliksi. Sido silkkihuivi vyön avulla korostamaan vyötäröä ja – voila! – asusi iltamenoihin on valmis.

5. Boheemi kauluri

Tämä rento huivilook sopii niin kevätasuksi kuin kesäfestareille. Taittele huivi kolmioksi ja sido sen päät löysästi niskan taakse seksikkääksi kauluriksi, jonka avulla tuot rennon säväyksen perusmekkoon.

6. Pelkistetty kaulus

Tämä look antaa keskivartalollesi hoikentavan vaikutelman ja tuo olemukseesi pituutta. Asettamalla huivin harteille luot illuusion kauluksesta ja takin liepeistä. Kapea ja pitkä huivi sopii tähän tarkoitukseen parhaiten. Huivin päihin kannattaa laittaa solmut, jotta huivi ei lähde tuulessa lentoon.(MTV LIFESTYLE)

Kuvat: Kesän 2014 Louis Vuitton huivimallisto

Lue myös:

    Uusimmat