Luksusmerkin "huomiotakkia" pilkataan somessa – maksaisitko tästä yli 3000 euroa?

Luksusmerkin syystakki näyttää monen mielestä lähinnä rakennustyömailta tutulta huomiotakilta.

Muotitalo Balenciagan syysmalliston takkimallia pilkataan netissä, eikä pelkästään sen kovan hinnan vuoksi, uutisoi muun muassa News.com.au.

Yli 3000 euroa maksava neonkeltainen ja ylisuuri takki heijastavine yksityiskohtineen muistuttaa nimittäin monen mielestä erehdyttävän paljon rakennustyömailta tuttua huomiotakkia.

Takissa komeileva luksusmerkin logokin on typistetty viiteen kirjaimeen, ja näyttää sekin ennemmin rakennusfirman nimeltä kuin huippumuotimerkin logolta. Halutessaan takin voi kuitenkin kääntää tummansininen puoli ulospäin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei voi olla oikea"

Dystooppiseksi kuvailtu syys-talvimallisto sisältää jälleenmyyjäsivusto Farfetchin mukaan ikään kuin "arjen suojavarustuksia". Ei liene kuitenkaan kovinkaan yllättävää, että sosiaalisessa mediassa tämä Italiassa valmistettu takki on otettu ivaten vastaan.

– Balenciaga on mennyt liian pitkälle, totesi eräs Twitter-käyttäjä.

– Tämä ei voi olla oikea, hämmästeli toinen.

– Rakennusalalla työnantajat antavat näitä ilmaiseksi, kommentoi puolestaan eräs Instagram-käyttäjä @itsallamaad-tilin julkaisuun.

– Rehellisesti sanoen, en halua enää edes ostaa näiltä huippubrändeiltä, ne keksivät mitä noloimpia, naurettavimpia ideoita nykyään. Pandemia on vaikuttanut tässä vaiheessa kaikkiin, totesi toinen.

– Isälläni oli tämä takki, kun hän oli rakennustyöntekijä, ivaili yksi kommentoija.

– Ja ihmiset ostavat sitä silti, arveli kuitenkin eräs kommentoijista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiljattain somessa on kummasteltu myös muun muassa Adidaksen "painajaismaisia" kenkiä sekä Shein-halpamuotiketjun erikoista alusasua.

Balenciaga pilasi maailman käytännöllisimmät kengät ja myy ilmestystä naurettavaan hintaan 2:19
Balenciagan ja Crocsin yhteistyö on pöyristyttänyt.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat