Luksustavaratalon naurettavaa "laukkua" pilkataan ankarasti – ei voi edes käyttää kantamiseen

Luksustavaratalon kauppaama "käsilaukku" naurattaa ihmisiä ilmiselvästä syystä. Vaikuttaa nimittäin siltä, ettei luomus ole laukkua nähnytkään – ainakaan jos ajattelee laukkua käyttötarkoituksensa mukaan kantovälineenä.

Amerikkalainen luksustavarataloketju Nordstrom myy verkkokaupassaan 895 dollarin eli noin 739 euron arvoista "laukkua", joka sopii paremmin nukkekodin sisustamiseen kuin asioiden kantamiseen. Asuste näyttää pieneltä kokoontaitettavalta tuolilta ja se on päällystetty kristallimatolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Harrastukseni on etsiä naurettavia tuotteita, joita Nordstrom myy. Tämä saattaa olla paras löytöni tähän mennessä, minituolilaukusta kuvan Twitterissä jakanut Lexi Brown kirjoittaa.

Moni näyttää olevan samaa mieltä, sillä twiitti on tätä kirjoittaessa kerännyt 181 800 tykkäystä ja 22 700 uudelleentwiittausta.

Käyttötapoja epäkäytännöllisyydestä huolimatta

Pilkan kohteeksi joutunut laukku esiteltiin New Yorkin muotiviikoilla syksyllä 2020. Kuten Nordstrom huomauttaa verkkokaupassaan, tuotteessa ei voi kantaa mitään toisin kuin laukuissa yleensä. Sen sijaan asuste herättää varmasti keskustelua.

Epäkäytännöllisyydestään ja hinnastaan huolimatta laukku on tällä hetkellä loppuunmyyty.

Olalla kannettava minituoli on herättänyt huumoria myös verkkokaupassa, jossa laukun oletettavasti ostaneet ovat jakaneet kokemuksiaan. Eräs tuotteelle täydet viisi tähteä antanut kiittää, että nyt hän voi kantaa mukanaan tuolia pienille lapsille tai eläimille, minkä lisäksi laukku sopii puhelimen tai dipin pidikkeeksi.

Kalliilla myytävistä järjettömyyksistä voi olla hyötyä silloinkin, kun haluaa kostaa uskottomalle puolisolle, toinen arvostelija vinkkaa. Hän kertoo ostaneensa minituolilaukkuja ystävilleen ex-aviomiehensä luottokortilla, jota mies oli käyttänyt salarakkaansa hemmotteluun. 

Asusteelle Twitterissä naljailevan Lexi Brownin mukaan "laukkua käyttävä ansaitsee tulla ryöstetyksi". Ilmeisesti jo laukun ostamista itsessään voi pitää jonkinasteisena ryöstönä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen – eikä todennäköisesti viimeinen – luksustuote, joka on aiheuttanut hihitystä ja kummastusta. Kerroimme aiemmin esimerkiksi Guccin valmiiksi likaisen näköisistä farkkuhaalareista, joista pyydetään posketonta hintaa. Laukkujen puolelta ihmetystä ovat herättäneet esimerkiksi koirankakkapussilta sekä roskakorilta näyttävät luomukset.

Ysärimuoti on tullut takaisin. Testaa muotisilmäsi alla olevalla videolla ja kokeile, erotatko oikeasti vanhan muodin tuoreesta!

Mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä! 2:09

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja