Huippumalli Kirsi Pyrhönen: Ei minun tarvitse laskea kaloreita

Kirsi Pyrhönen on noussut nopeasti maailman huippumallien eliittiin. Espoolaisneitokainen kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille, ettei hänen juuri tarvitse tarkkailla ruokavaliotaan.

Kaunottaren hoikkuuden salaisuutena eivät ole keittokuurit tai herkkujen vältteleminen, sillä Kirsi kertoo olevansa luonnostaan hoikka.

– Minä ja moni ystäväni olemme varsin hyviä syömäreitä ja kaikki rakastavat ruokaa. Laihuus tulee minulla luonnostaan. En ole vuoteen juurikaan urheillut, työ ja koulu vievät niin paljon aikaa, Kirsi kertoi vitaminwater-lanseerausjuhlissa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kirsi on kokenut ennakkoluuloja, sillä usein mallit leimataan anorektikoiksi. Kaunottaren mukaan malleista onkin vääristynyt kuva, Kirsi ei nimittäin erityisemmin tarkkaile syömisiään.

– Vähän täytyy katsoa, ettei ihan joka päivä syö roskaruokaa, mutta ei minun mitään kaloreita tarvitse joka päivä laskea, sen puolesta asiat ovat mukavasti, Kirsi toteaa.

Helmikuussa alkanut tuhkimotarina on vienyt Kirsin jo Pariisin, Milanon ja New Yorkin muotiviikoille. Suomalaiskaunottaren kasvot ovat koristaneet myös arvostettujen muotiraamattujen sivuja ja Kirsi on riistänyt suomalaisen ykkösmallin tittelin Suvi Koposelta. Kirsi on tällä hetkellä malleja rankkaavan Models.com -sivustolla sijalla 26.

(MTV3 – HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat