Huhut kertovat: Bradley Cooper deittailee vastanäyttelijäänsä

Näyttelijä Bradley Cooperin väitetään tapailevan vastanäyttelijäänsä Zoe Saldania. Pariskunnan huhutaan suuntaavan yhteiselle laskettelulomalle.

Huhut kertovat, että maailman seksikkäimmäksi mieheksi äänestetty näyttelijä Bradley Cooper tapailisi vastanäyttelijäänsä Zoe Saldanaa.

Cooper ja Saldana tapasivat elokuvan The Words kuvauksissa, ja kemiat ovat kohdanneet myös kuvausten ulkopuolella. Huhujen mukaan suunnittelee yhteistä romanttista laskettulomaa.

– He ovat todella onnellisia ja varmasti seurustelevat, lähde kertoo E! Newsille.

Alku vuonna Cooper erosi pitkäaikaisesta naisystävästään näyttelijä Renee Zellwegeristä, minkä jälkeen hänet on yhdistetty lukuisiin kaunottariin. Komistus on avoimesti myöntänyt, että toisen kuuluisuuden deittaileminen voi olla helpompaa, sillä tämä ymmärtää millaista elämä valokeilassa on.

– Yhteys ja kemia ovat kaikki kaikessa. Ja deittailun tekee paljon helpommaksi, jos toinenkin on tottunut olemaan esillä mediassa, Cooper on sanonut.

Nähtäväksi jää kauanko pariskunnan huuma kestää, sillä Saldana vastikään eronnut kihlatustaan Keith Brittonista yli kymmenen yhteisen vuoden päätteeksi.


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat