Huh, mitä tilanteita! Chelsean koeteltu tähti nautiskeli valtavan maalin – Tuomas Virkkunen ehti jo manata "Timppaa"

Chelsea-tähti Timo Werner ehti tehdä jalkapallon Mestarien liigan toisessa välieräottelussa Real Madridia vastaan ensin paitsiomaalin, mutta kymmenen minuuttia myöhemmin hän osui hyväksytysti. Lontoolaisisännät siirtyivät 1–0-johtoon.

Werner ehti jo juhlia heilutettuaan 18. minuutilla maaliverkkoa, mutta oli syötön saadessaan juuri paitsiossa. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ehti jo veistellä, että "Timppaa" on kyllä tällä kaudella koeteltu.

Kymmenen minuuttia myöhemmin kuitenkin helähti. Paikkoja aiemmin hukannut Werner nautiskeli kauden ensimmäisen pudotuspelimaalinsa Mestarien liigassa, kun hän puski vapaasti maaliviivan tuntumasta Kai Havertzin ylärimachipin karat sisään (video jutun yläreunassa).

Chelsea-maalivahti Edouard Mendy oli vain pari minuuttia aiemmin venynyt upeaan torjuntaan Karim Benzeman vaarallisen kääntölaukauksen edessä.

Chelsea johtaa nyt välieräparia yhteismaalein 2–1. Avausosa päättyi viime viikolla Madridissa 1–1-tasapeliin.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.