Man City -tähti nousi välierien isoksi sankariksi – Angel Di Maria hölmöili anteeksiantamattomalla tavalla

Manchester Cityn Riyad Mahrez nousi joukkueensa suureksi sankariksi jalkapallon Mestarien liigan välierissä. Mahrez pisteli kahdessa välieräottelussa yhteensä kolme maalia, kun City löi PSG:n yhteisosumin 4–1.

Mahrez tälläsi viikko sitten Cityn toisen osuman vapaapotkusta, kun joukkue nousi vieraissa 2–1-voittoon. Otteluparin toisessa kohtaamisessa algerialaistähti Mahrez iski Cityn molemmat maalit 2–0-kotivoitossa.

Mahrez avasi toisessa ottelussa maalihanat 11. minuutilla. City-maalivahti käynnisti nopean hyökkäyksen mainiolla pitkällä pallolla, ja Mahrez viimeisteli kuvion maalaamalla "tuplapuikoista".

63. minuutilla Mahrez puolestaan tälläsi Cityn taidokkaan hyökkäyksen päätteeksi Phil Fodenin passista pallon vasemmalla jalalla yläkulmaan (video jutun ylälaidassa).

Kuutisen minuuttia Mahrezin illan toisen osuman jälkeen PSG-tähti Angel Di Maria söi joukkueeltaan pieniäkin saumoja nousuun hölmöilemällä itsensä ulos. Pallo oli sivurajan ulkopuolella, ja Cityn Fernandinho sen vieressä. Di Maria pillastui ja talloi Fernandinhoa rumasti jaloille.

PSG-päävalmentaja Mauricio Pochettinon reaktio tilanteeseen kertoi kaiken (video alla).

PSG:stä lähimpänä maalintekoa oli tiistaina avausjaksolla, kun Marquinhos puski ylärimaan.

City kohtaa 29. toukokuuta Turkin Istanbulissa pelattavassa finaalissa voittajan toisesta välieräparista Chelsean ja Real Madridin välillä. Avausosa päättyi Madridissa 1–1-tasapeliin, ja toinen kohtaaminen käydään huomenna keskiviikkoiltana.

City on päävalmentajansa Pep Guardiolan johdolla kahminut viime vuosina pokaaleita Englannissa, mutta Mestarien liigan mestaruus vielä puuttuu. Nyt kilpailussa napsahti Guardiolan vuonna 2016 käynnistyneen City-ajanjakson ensimmäinen finaalipaikka.