Huh, mikä kaunokainen: Joel Armia teki häikäisevän NHL-maalin – "Tervetuloa takaisin Winnipegiin!"

Joel Armia teki upean maalin, kun hänen edustamansa Montreal Canadiens päihitti jääkiekon NHL:ssä Winnipeg Jetsin vieraissa luvuin 3–1.

Armia rokotti viime kausien seuraansa ottelun avauserässä ylivoimalla. Jonathan Drouin, Jordan Weal ja Philip Danault sahasivat syötöillään Winnipegin puolustuksen halki, poikki ja pinoon, ja Armia napautti maalin edustalta kiekon häkkiin komean kuvion päätteeksi. Osuma vei Canadiensin 1–0-johtoon.

– Tervetuloa takaisin Winnipegiin, Joel! Montreal twiittasi jakamassaan maalivideossa.

Myös Canadiensin Jeff Petry ja Jordan Weal heiluttelivat ottelussa maaliverkkoa. Winnipegin ainokaisen, 1–2-kavennuksen, iski Mathieu Perreault. Jetsin Patrik Laine pelasi toisen peräkkäisen tehopisteettömän ottelunsa.

Canadiensin tulokashyökkääjä Jesperi Kotkaniemi seurasi ottelun katsomosta. Armia on nyt netonnut kauden 53 NHL-ottelussaan tehopisteet 11+8=19.

Montreal taistelee vielä pudotuspelipaikoista, mutta tällä hetkellä se on tiukassa kamppailussa viivan ulkopuolella, itäisen konferenssin 9. sijalla. Läntisessä konferenssissa kolmantena oleva Winnipeg on varmistanut pudotuspelipaikkansa.


Lue myös:

    Uusimmat