Hugh Jackman roolin velkaa Russell Crowelle

Näyttelijä Hugh Jackman sai todellisen läpimurtoroolinsa X-men -elokuvista. Elämänsä roolin hänelle tarjosi Russell Crowe.

Kun X-men -sarjakuvista alettiin puuhaamaan elokuvia 2000-luvun alussa, ohjaaja Bryan Singerin mielessä oli näyttelijä Russell Crowe. Singer hahmotteli Crowelle sarjakuvasankari Wolverinen roolia, mutta näyttelijä kieltäytyi roolista. Crowe oli juuri kuvannut Gladiaattori-elokuvan, jossa hän esitti samantyyppistä lihaksikasta actionsankaria kuin Wolverine.

Hugh Jackman oli tuolloin tehnyt vain muutaman elokuvan, mutta Crowe oli pistänyt miehen merkille. Crowe ehdotti Jackmania ohjaaja Singerille.

– Itse asiassa olen velkaa Crowelle kahdesta isosta roolista, jotka hän hylkäsi ja suositteli minua tilalle, Jackman paljastaa Entertainment Weeklylle.

Kenelle toiselle ohjaajalle Crowe suositteli Jackmania? Lue lisää: Hugh Jackman roolin velkaa Russell Crowelle

Christian Bale ja Hugh Jackman tähdittävät Subin lauantaileffaa. Prestige on psykologinen jännäri kahdesta lupaavasta taikurista. Täydellisen illuusion tavoittelu käy kalliiksi molemmille, kun yksi temppu menee kohtalokkaasti pieleen. Kaverusten välille kehittyy katkera, pakkomielteinen kamppailu, jossa ovelin voittaa. Christopher Nolanin ohjaamassa elokuvassa esiintyy myös Scarlett Johansson ja David Bowie.

PRESTIGE Subin lauantaileffassa 1. joulukuuta klo 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat