HS: Kasmir avautuu rajusti Axl Smithistä: "Olen kironnut sitä päivää, kun olen ikinä tutustunut siihen"

Laulaja Kasmir kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa siitä, miten salakatselutapaus hänen näkökulmastaan eteni. 

Juontaja Axl Smith tuomittiin 28. helmikuuta 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää haittaavan tiedon levityksestä. 

Helsingin käräjäoikeus määräsi Smithin vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeuteen ja yhteensä 150 000 euron vahingonkorvauksiin. 

Suosikkimuusikko Kasmir oli yksi todistajista laajalti huomiota saaneessa tapauksessa. Kasmir kutsuttiin todistajaksi, koska tämä oli kertonut poliisikuulusteluissa, että Smith oli näyttänyt hänelle puhelimestaan salaa kuvattuja seksivideoita. 

Lisäksi Kasmir kuului Haippirinki-nimiseen WhatsApp-ryhmään, johon Smith lähetti salaa kuvatut alastonkuvan ja seksivideon.

Käräjäoikeuden tekemän virheen takia tuomiosta selvisi, että Kasmir oli myös yksi Smithin uhreista, sillä WhatsApp-ryhmään lähetetyssä videossa nähtiin Kasmir itse. 

Kasmir ei kuitenkaan vaatinut rangaistusta Smithille, joka oli aiemmin hänen hyvä ystävänsä. Kasmir kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että ei halunnut vaatia rangaistusta, koska oli alkanut sääliä Smithiä.

Vyyhdin auetessa Smith otti yhteyttä Kasmiriin ja laittoi tälle "raivokkaita viestejä". Kasmir ei reagoinut viesteihin, koska ei uskonut Smithin olevan hänelle vihainen. 

– Varmaan siinä kohtaa, kun on tuollainen päällä, sitä vaan huutaa joka suuntaan, hän pohdiskelee haastattelussa. 

Kasmir on pysytellyt tuomion antamisesta saakka piilossa kotonaan. Hän kertoo, että ystävyys Smithin kanssa on koetuksella. 

– Olen kironnut sitä päivää, kun olen ikinä tutustunut siihen. Mutta toisaalta kaikki tunteet ovat juuri nyt niin pinnassa. Pystynkö ikinä suhtautumaan siihen enää mitenkään?

Salakatselutapaus etenee hovioikeuteen, sillä kihlakunnansyyttäjä Yrjö Reenilä ja yksi asianomistajista ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä käräjäoikeuden antamaan tuomioon. Smith itse ei ilmaissut tyytymättömyyttä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja