HP Parviainen kertoo Päällikkö-sarjan rankoista tehtävistä: "Olisin tipahtanut siinä kohtaa"

Duudsonit: Päällikkö -sarjassa Duudsonit laittavat tavikset kilpailemaan fyysisistä ja mentaalista suorituskykyä vaativissa tehtävissä.

Syksyn tv-tarjonnassa nähdään jälleen Duudsoneita, kun HP Parviainen, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä ja Jarno Laasala tekevät paluun pohjanmaalle ranchilleen Duudsonit: Päällikkö -ohjelman parissa. Ranchilla järjestetään kilpailu, jonka voittaja julistetaan päälliköksi.

Kilpailuun osallistuu 12 henkilöä, jotka taistelevat keskenään kunniallisesta tittelistä. He suorittavat ohjelmassa niin fyysistä kuin mentaalista suorituskykyä vaativia tehtäviä. Yksi tehtävistä oli esimerkiksi auton kaivaminen maasta ylös.

– Kaikki tehtävät ovat sellaisia, mitä me emme ole tehneet. Siellä on jotain variaatioita siitä, mitä olemme joskus tehneet, mutta ne eivät ole stuntteja, HP Parviainen kertoo.

Parviaisen mukaan fyysisesti raskaista tehtävistä moni oli sellaisia, joihin hän itse ei olisi kyennyt.

– Yksi tehtävä oli sellainen, jossa joutui pyörimään aika paljon. Sen jälkeen piti ottaa silmät kasaan ja pääkoppa ja käsikin vielä mukaan tarkkuudessa. Minähän en pysty pyörimään yhtään, oksennan. Olisin tipahtanut siinä kohtaa, kun olisin muutaman kerran joutunut pyörimään. hän tunnustaa.

Fyysiset tehtävät ovat Parviaisen mielestä hänelle itselleen kompastuskivi.

–  Oma fyysinen kunto on sellainen, että lukemattomat kilpailut olivat sellaisia, ettei minulla olisi ollut mitään saumaa olla siellä voittajana. Rehellisesti, en tiedä olisinko jaksanut tehdä.

Lue myös:

    Uusimmat