Uutuusohjelma tuo Duudsonit yhteen: "Tippa tulee linssiin, kun miettii, mistä kaikki on lähtenyt"

Duudsonit palaavat juurilleen uudessa ohjelmassa.

Duudsonit eli Jukka Hildén, Jarno Laasala, Jarppi Leppälä ja HP Parviainen nähdään syksyllä pitkästä aikaa samassa tv-ohjelmassa. Duudsonit: Päällikkö -ohjelma vie nelikon sekä 12 kilpailijaa Duudsoneiden ranchille Pohjanmaalle.

Laasala, Leppälä ja Parviainen kertoivat MTV:n syysohjelmien lanseeraustilaisuudessa, että tehtävät koettelevat kilpailijoita moni tavoin.

– Tehtävissä vaaditaan voimaa, älyä, ketteryyttä, nopeutta ja paineensietokykyä, Parviainen luetteli.

– Kilpailijat pääsevät testaamaan, mihin heistä oikeasti on.

Hän korosti, että vaikka ohjelmaa kuvataan Duudsoneiden ranchilla, kilpailijat eivät suorita stuntteja. Duudsonit toimivat kilpailun tuomareina ja tekevät päätökset siitä, ketkä jatkavat kilpailussa.

– Me olemme siellä kannustamassa. Haluamme, että kaikki onnistuvat, Leppälä sanoi.

Kaikki neljä Duudsonia ovat viime vuosina keskittyneet omiin projekteihinsa. Yhdysvalloissa asuva Jukka Hildén on juontanut Huippujengi-ohjelmaa, ja Laasala on keskittynyt omaan Youtube-kanavaansa ja Rabbit Films -tuotantoyhtiöön. Leppälä ja Parviainen ovat tehneet Posse-ohjelmaa.

Kaikki kertoivat olevansa erittäin innoissaan siitä, että pääsevät pitkästä aikaa työskentelemään yhdessä.

– Ikävä on aina kova, kun ei yhdessä tehdä. Nyt kun päästään palaamaan yhteen, on huikea fiilis, Hildén hehkutti.

– Tippa tulee linssiin, kun miettii, mistä kaikki on lähtenyt ja mitä päästään taas tekemään, hän jatkoi.

– On tosi virkistävää päästä taas tekemään nelikkona, Laasala totesi.

Nelikko palaa Pohjanmaalla sijaitsevalle ranchille ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Paikkaan liittyy paljon hauskoja muistoja.

– Aikanaan, kun siellä paljon pyörittiin ja kuvattiin, se oli meidän maailmamme. Siellä sai tehdä, mitä halusi, Leppälä muisteli.

Duudsonit: Päällikkö MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 18.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat