Hollywood-tähdet tekivät Imagine-kappaleesta oman versionsa piristääkseen ihmisiä

Aina ei mene niin kuin Strömsössä. Tunnelman nostattamiseksi tarkoitettu lauluesitys sai osan ihmisistä tuohtumaan.

Wonder Woman -roolillaan supertähdeksi noussut näyttelijä Gal Gadot sai idean John LennoninImagine-kappaleen lauluesitykseen koronavirusepidemian runtelemasta Italiasta, jossa mies soitti parvekkeellaan trumpetilla Imagine-kappaletta koteihinsa lukittuneille naapureilleen. Gidot julkaisi oman videonsa Instagram-tilillään.

Kotikaranteenissa vapaaehtoisesti oleva Gadot sai lauluesitykseen mukaan netin välityksellä viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä, kuten Will Ferrellin, Amy Adamsin, Natalie Portmanin ja Jimmy Fallonin.

– Video oli jotenkin niin voimakas ja viaton, Gadot sanoo Italiassa kuvatusta videosta.

Imagine-lauluesitys ei ole kuitenkaan saanut kaikilta positiivista vastaanottoa, eikä moitteita ole tullut pelkästään tasoltaan vaihtelevista lauluosuuksista.

Gadot sanoo julkaisussaan, että olemme kaikki samassa tilanteessa koronaviruspandemian keskellä. Kuitenkin todennäköisesti kuuluisilla ja rikkailla ihmisillä on paremmat mahdollisuudet päästä koronavirustesteihin ja saada hoitoa, kuin suurella osalla maailman väestöstä.

Monet Hollywood-tähdet ovat julkaisseet tunnelman keventämiseksi tarkoitettuja videoita koronaviruspandemian aikana ja palaute ei ole ollut useinkaan positiivista. Kritiikkiä on tullut varsinkin siitä, että videoiden sijasta tähdet voisivat lahjoittaa rahojaan ihmisille, jotka joutuvat talodellisesti ahtaalle koronaviruspandemian takia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja