John Lennonin poika kertoo kauhunhetkistään – joutui yllättäen syöpäleikkaukseen: "Tärisen vieläkin"

Laulaja Julian Lennonilla todettiin syöpä, kun tämä kävi ihotautilääkärin vastaanotolla.

The Beatles -legenda John Lennonin poika Julian Lennon kertoo The Sun -lehden haastattelussa joutuneensa yllättäen leikkaukseen, kun hänellä todettiin syöpä.

56-vuotias Lennon kertoi lehdelle, että syöpä oli havaittu, kun ihotautilääkäri oli tahtonut tutkia tarkemmin hänen päässään olevan luomen.

– Menin tapaamaan ihotautilääkäriäni täällä Los Angelesissa, kun hän havaitsi päässäni luomen, joka on itseasiassa ollut syntymämerkkini vieressä kuluneet melkein 57 vuotta. Mutta tällä kertaa se tunti ja näytti erilaiselta, laulaja kertoi.

Löydös paljastui pahanlaatuiseksi syöväksi ja se piti poistaa välittömästi. Lennonin mukaan poistettu luomi lähetetään kuitenkin vielä tarkempiin tutkimuksiin, joista hän uskoo saavansa tulokset ensi viikolla.

– En osaa kuvailla, miltä se tuntui, kun ensin on iloinen ja sitten tunne vaihtuu pelkoon siitä, että saatan olla poissa koska vain, hän kuvaili tuntemuksiaan The Sunille.

– Tärisen vieläkin, mutta uskoni on vahva.

Julian Lennon syntyi vuonna 1963 John Lennonille tämän ensimmäisessä avioliitossa Cynthia Lennonin kanssa.

John ja Cynthia erosivat vuonna 1968. Paul McCartneyn kerrotaan säveltäneen The Beatlesin jättihitin Hey Juden Julianille, kun tämän vanhemmat erosivat.

Vuonna 1980 traagisesti kuollut Lennon sai myöhemmin myös toisen pojan, Sean Lennonin, yhdessä toisen vaimonsa Yoko Onon kanssa.

– Isä selvästi pelkäsi isänä olemista. Tuo pelko ja hänen elämänsä Yoko Onon kanssa johtivat yhdessä siihen, että välimme menivät poikki, Julian Lennon on kuvaillut suhdetta isäänsä, joka oli ajoittain etäinen.

Cynthia-äiti puolestaan menehtyi vuonna 2015 75 vuoden iässä Espanjassa sairastettuaan syöpää.

Isänsä tapaan myös Julian on tehnyt uraa muusikkona. Hänet muistetaan muun muassa kappaleistaan Too Late for Goodbyes ja Saltwater. Hänellä kerrotaan olleen aina läheiset välit Beatles-yhtyeen jäseniin, ja heistä erityisesti Paul McCartneyn kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat