Mainos

Natalie Portman kiistää Mobyn väitteet seurustelusta: "Hän oli vanhempi mies, joka oli kiinnostunut minusta sopimattomalla tavalla"

Natalie Portman kertoo oman versionsa siitä, mitä hänen ja Mobyn välillä tapahtui vuonna 1999.

Näyttelijä Natalie Portman, 37, kiistää muusikko Mobyn, 53, väitteet, joiden mukaan heillä olisi ollut lyhyt suhde 1990-luvun lopulla. Moby kirjoittaa heidän romanssistaan tuoreessa muistelmateoksessaan Then It All Fell Apart.

Kirjassaan Moby väittää, että 20-vuotias Portman flirttaili hänelle hänen pukuhuoneessaan. Moby oli tuohon aikaan 33-vuotias. He alkoivat seurustella, mutta jonkin ajan kuluttua Portman lopetti suhteen tavattuaan jonkun toisen.

Portman kertoo Harper’s Bazaar -sivuston haastattelussa, että hänen muistikuvansa lähes 20 vuoden takaisista tapahtumista on täysin erilainen.

– Olin yllättynyt kuullessani, että hän kutsui tapailuksi sitä lyhyttä aikaa, jonka tunsimme. Muistikuvani mukaan paljon vanhempi mies käyttäytyi karmivasti minua kohtaan.  

Portman kertoo olleensa tapahtumien aikaan nuorempi kuin Moby kirjassaan väittää.

– Hän sanoi, että olin 20-vuotias. En todellakaan ollut. Olin teini, olin juuri täyttänyt 18.

Portmanin mukaan kirjan faktoja ei ole tarkistettu lainkaan. Hänen mielestään se tuntuu tahalliselta ja häiritsevältä tavalta yrittää myydä kirjaa.

Portman kertoo olleensa nuorempana Mobyn fani ja tutustuneensa muusikkoon käytyään katsomassa hänen konserttiaan.

– Kun tapasimme show’n jälkeen, hän sanoi, että voisimme olla ystäviä. Hän oli kiertueella ja minä kuvasin elokuvaa, joten hengailimme vain muutaman kerran. Sitten tajusin, että hän oli vanhempi mies, joka oli kiinnostunut minusta sopimattomalla tavalla.

Moby kommentoi Portmanin väitteitä julkaisemalla Instagram-tilillään yhteiskuvan kaksikosta. Kuvan yhteydessä hän väittää, että he tapailivat lyhyesti vuonna 1999, ja pysyivät sen jälkeen ystävinä vuosien ajan.

– Rehellisesti sanottuna en ymmärrä, miksi hän vääristelee totuutta lyhyestä suhteestamme. Kirjassani kerrottu tarina on totta, ja useat valokuvatodisteet tukevat sitä, Moby kirjoittaa.


Moby kertoo ymmärtävänsä, että Portman saattaa katua hänen kanssaan seurustelua, mutta se ei muuta totuutta heidän romanssistaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja