Hollywood-tähdet kauneuskilpasilla: Amanda Seyfried vai Emma Stone?

Hollywoodin nuoret ja hurmaavat näyttelijälahjakkuudet Amanda Seyfried ja Emma Stone bongattiin Pariisin muotiviikoilla samasta muotinäytöksestä. Vaaleat kaunottarethan ovat kuin tyylisiskokset – mitä mieltä olet?

Vaaleus on valttia – ainakin jos katsotaan Hollywoodin nuoria naistähtiä Amanda Seyfriediä, 26, ja Emma Stonea, 23. Naiset bongattiin Glee-tähti Dianna Agronin, malli-näyttelijä Chloë Sevignyn, argentiinalais-ranskalaisen Bérénice Bejon ja brittinäyttelijä Felicity Jonesin seurasta italialaisen Miu Miun muotinäytöksen eturivistä Pariisin muotiviikoilla.

Virheetön iho, vaaleat kiharaiset kutrit, kalvakankaunis iho ja viimeistä piirtoa myöten huoliteltu meikki ovat Seyfriedin ja Stonen tunnusmerkkejä. Eturivissä korkeakorkoisissa koroissaan istuessaan naisia olisi voinut kuvitella sisaruksiksi! Ainoa erottava tekijä oli vahvan huulipunan sävy, joksi Mamma Mia! -tähti Seyfried oli valinnut tumman violetin ja Spiderman-kaunotar Stone kirkkaan punaisen.

Selvää on, että kumpikin nainen kuuluu kuvankauniiden tähtinäyttelijöiden kärkikästiin. Tästä kertoo jo se, että Seyfried on antanut kasvonsa japanilaiselle kosmetiikkamerkille, kun välkystä ja vitsikkäästä luonteestaan tunnettu Stone taas Revlonille.

Kumman naisen tyyli puree sinuun paremmin: kirkkaan, mutta yksinkertaisen housupuvun ylleen valinneen Amanda Seyfriedin, vai ajattomaan mustaan chic-tyyliin luottavan Emma Stonen? Kommentoi!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja