Hollywood-legenda Rock Hudson joutui salaamaan suhteensa – entinen rakas muistelee: "Emme voineet ottaa valokuvia yhdessä"

Rock Hudson joutui salaamaan rakkautensa.

Hollywood-legenda Rock Hudsonin entinen miesystävä Lee Garlington muistelee parin yhteistä aikaa People-lehdessä. Garlington ja Hudson seurustelivat 60-luvun puolivälissä, mutta suhde oli pidettävä visusti salassa.

– Emme voineet ottaa valokuvia yhdessä, se oli liian vaarallista, Garligton muistelee.

– Hänen agenttinsa sanoi, ettei hänellä saanut olla kuvia poikaystävistään, jotta kukaan ei epäilisi häntä homoksi.

Hollywoodin kuumimpiin nimiin tuolloin lukeutunut Hudson ei voinut paljastaa seksuaalista suuntautumistaan. Garligtonin mukaan pari saattoi olla rennosti yhdessä vain lomamatkoilla. He hakeutuivat syrjäisille rannoille, piiloon uteliailta katseilta.

– Kävelimme rannalla, otimme toisistamme kuvia ja ajelimme ympäriinsä jeepillä. Elimme normaalia, kahden rakastuneen homomiehen elämää. Siellä ei ollut paparazzeja, eikä kukaan tiennyt, että olimme siellä, Garligton muistelee.

Elämäkertakirjailija Mark Griffinin mukaan homoseksuaalisuuden paljastuminen olisi tuhonnut Hudsonin uran.

– Onneksi Hollywoodissa ja muualla on menty huomattavasti eteenpäin. On harmillista, ettei Rock elänyt tarpeeksi pitkään nähdäkseen kulttuurimme kehittymisen.

Hudson menehtyi AIDSin aiheuttamiin komplikaatioihin vuonna 1985. Hän kertoi sairastavansa AIDSia vain muutama kuukausi ennen kuolemaansa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat