Hollywood-komistus tuli kaapista – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Menin naimisiin huhtikuussa”

Näyttelijä Thomas Dekker, 29, päätti kertoa seksuaalisesta suuntautumisestaan sosiaalisessa mediassa.

Heroes-sarjaa tähdittävä Thomas Dekker kertoi Twitterissä julkaisemassaan kirjoituksessa olevansa naimisissa miehen kanssa. Dekker kertoo, että päätös puhua asiasta julkisesti syntyi, koska hän koki, että eräs mies yritti kertoa asian hänen puolestaan palkintogaalassa.

– Seksuaalinen suuntautumiseni nousi jälleen puheenaiheeksi tällä viikolla, kun eräs mies käytti palkintopuheensa siihen, että yritti kertoa minun olevan homo, Dekker kirjoittaa.

– Vaikka hän ei maininnut nimeäni, yksityiskohtien perusteella yleisön ja median oli helppo yhdistää pisteet.

Mitä ilmeisimmin Dekker viittaa Heroes-sarjan käsikirjoittaja Bryan Fullerin Outfest-tapahtumassa pitämään palkintopuheeseen. Fuller totesi puheessaan, että erään Heroes-sarjan tähden edustajat eivät halua, että näyttelijä tulee kaapista, koska pelkäävät sen vaikuttavan tulevaisuuden työmahdollisuuksiin.

– Vaikka tilanne on outo, kiitän häntä, koska tämä antaa minulle hienon mahdollisuuden sanoa julkisesti, että todella olen mies joka ylpeästi rakastaa muita miehiä. Itse asiassa, menin naimisiin rakastamani miehen kanssa viime huhtikuussa ja olen onneni huipulla.

Dekker korostaa, että seksuaalisuus ja se, ketä kukin rakastaa, ovat henkilökohtaisia ja monimutkaisia asioita. Hän avaa myös sitä, miksei ole aiemmin puhunut seksuaalisuudestaan julkisesti.

– Se on rohkea, voimakas ja tärkeä teko, mutta myös erittäin henkilökohtainen päätös. Se pitää tehdä vasta silloin, kun siihen on valmis.

Lue myös:

    Uusimmat