Hollywood-julkkikset näyttävät kehonhallinnan taitoja uuden haasteen merkeissä – luonnistuisiko sinulta?

Muun muassa Jason Statham ja John Mayer ovat ottaneet osaa pullonkorkki-haasteeseen.

Hollywood-julkkisten ja kamppailulajiammattilaisten keskuudessa kiertää uusi internet-haaste, jossa potkitaan pullonkorkkeja.

Hyvää kehonhallintaa ja paljon tarkkuutta vaativassa haasteessa on tarkoitus irrottaa pullon korkki pullosta käyttämällä kierrepotkua. Korkki on hieman löysällä, jotta se lähtee helpommin irti, mutta sopivan potkun osuminen vaatii silti tarkkaa silmää.

Haasteesta julkaistuilla videoilla aikaa hidastetaan, jotta katsoja näkee kunnolla, kuinka korkki lähtee jalkapohjan hipaisun johdosta lentoon. Toimintaelokuvien sankarina tutuksi tullut Jason Statham esitteli kamppailulajitaitojaan haasteen avulla omalla Instagram-tilillään.

– Sain tämän haasteen John Mayerilta, mutta päätyy pian parille kaverille, jotka olemme nähneet tekemässä surkeita punnerruksia, Statham kirjoitti julkaisuun ja haastoi mukaan Aladdin-ohjaaja Guy Ritchien.

Stathamin haastaneen Mayerin suoritus oli myös näyttävä. Artisti julkaisi oman näytteensä niin ikään omalla Instagram-tilillään.

– En voi uskoa tätä, vau! Laulajatähti Shawn Mendes ihasteli Meyerin suoritusta.

Kaksikon lisäksi myös muut suurjulkimot ovat ottaneet haasteeseen osaa. Lukuisat kamppailulajitähdet ovat esitelleet taitojaan, mukaan lukien maailman suurimpiin UFC-tähtiin kuuluva Conor McGregor. Musiikkimaailmasta Ruisrockissa viikonloppuna soittava Diplo näytti myös taipuvansa korkkihaasteeseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja