HJK-luotsilta tulinen tuomaritilitys yllätystappion jälkeen: "En ikinä aikaisemmin"

AC Oulu yllätti Veikkausliigassa, kun se löi HJK:n 1–0-lukemin Michael Lopezin rankkarimaalilla lauantai-iltana.

Klubi puursi, hallitsi ja rakenteli yli puolen tusinaa niin sanottua varmaa maalipaikkaa, mutta jostain aina viimeistään maalivahti Calum Ward venyi haamupelastukseen.

– En ikinä aikaisemmin ole haukkunut yhtään tuomaria julkisesti. Tämä oli huono alusta loppuun, HJK:n valmentaja Toni Koskela noitui.

– Oli ensin Radulovicin läpiajo. Ja sitten pilkku oli aivan käsittämätön. En viitsi edes sanoa, mitä Oulun pelaaja sanoi – että anna kortti, Koskela ruoti etenkin hyökkääjänsä Radulovicin kohtelua.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Radulovic otti noin parikymmentä minuuttia ennen loppua keltaisen kortin potkaisemalla palloa vihellyksen jälkeen. Hetkeä myöhemmin hän repi kulmapotkun jälkitilanteesssa Magnus Breitenmoserin nurmen pintaan, seurauksena punainen kortti ja rangaistuspotku.

HJK:n fanit varastivat show'n 20 minuutin kohdalla, kun päätykatsomossa sytytettiin kymmeniä kiellettyjä merkkisoihtuja. Kenttää verhosi pian sankka savu, ja ottelu keskeytettiin pariksi minuutiksi. Klubin faneilla riitti soihtuja niin, että vielä puolen tunnin pelin kohdalla muutama roihusi edelleen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Töölössä huomiota kentän tapahtumista vei myös raskas äänimöykkä, sillä viereisillä tonteilla sekä jäähallissa että Olympiastadionilla järjestettiin konsertit samanaikaisesti.

Jalkapallostadionilla ohjelmassa oli vielä myöhemmin samana iltana klo 23 alkaen liigaottelu HIFK–VPS, josta ennakoitiin, että se voisi olla rahapulassa kärvistelevän HIFK:n viimeinen kotipeli pitkään aikaan pääsarjatasolla.

–  Iso menetys, jos derby jää pois. Niin kannattajille, seuroille, kuin myös suomalaiselle futikselle, HJK:n Koskela aprikoi


Lue myös:

    Uusimmat