Hjallis Harkimo jännittää kummipoikansa menestystä

Jääkiekon MM-kisat liimaavat suomalaiset tv-vastaanottimien äärelle, eikä liikemies Hjallis Harkimo ole poikkeus. Jokeri-pomo kertoi MTV:n Viihdeuutisille seuraavansa tiivisti kisoja ja kummipoikansa menestystä kisa-areenoilla.

– Kyllä mä katson melkein kaikki pelit. En ihan noita Norja–Tanska-pelejä katso, mutta kaikki Suomen pelit ja kaikki muutkin huippupelit, Harkimo totesi Viihdeuutisille maanantaina.

Kisojen takia monessa perheessä taistellaan nukkumattia vastaan, koska kisat käydään Kanadassa. Myös Harkimo harmitteli kotikatsomoihin asti ulottuvaa aikaerorasitusta.

– Vähän aikaisemmin ne (pelit) saisivat tulla, koska tuppaa aina nukahtamaan ennen kuin peli loppuu.

Pitkään Suomalaisessa kiekkobisneksessä vaikuttaneella Harkimolla on tänäkin vuonna monta tuttua Leijonapaidassa. Myös Harkimon kummipoika Sean Bergenheim pelaa edustusjoukkueessa.

– Sitä on kiva katsella. Siellä on monta tuttua pelaajaa. On kummipoika ja monta, jotka on pelannut Jokereissa. Siellä on Selännettä ja meidän tämänvuotisia pelaajia.

Harkimo arvioi Leijonien voivan jopa tuoda mestaruuden Suomeen 13 vuoden taon jälkeen. Vaikka luottamus joukkueen menestykseen on vahva, mitään juhlasuunnitelmia kultajuhlien varalle hänellä ei sentään ole.

- Ei ihan vielä. Katsotaan pari peliä ensiksi, Hjallis nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat