HIFK-tähti upotti Tapparan – Pekka Saravo ihmetteli Hakametsän yleisön toimintaa

HIFK mitteli jääkiekkoliigassa paremmuudesta Tampereen joukkueiden kanssa kahtena iltana peräkkäin voittomaalikilpailussa. Torstaina tuloksena oli voitto Tapparasta 2–1-lukemin. C Moren asiantuntija Pekka Saravo ihmetteli rankkareilla Hakametsän yleisön toimintaa.

Ottelu oli monin paikoin kovaa kamppailupelaamista. Varsinaisella peliajalla maaleista vastasivat kultakypärät: HIFK:n Olli Palola maalin edustalta ujutuksellaan jo 1.39 minuutin pelin jälkeen ja Tapparan Anton Levtchi niin ikään luukulta ajassa 35.09 (videot alla).

HIFK tekee 0-1 maalin 1:22

Tappara tekee 1-1 maalin 1:28

Taisto eteni lopulta voittomaalikilpailuun. HIFK:lta onnistuivat Eetu Koivistoinen ja illan ratkaisija Olli Palola, Tapparalta vain Kyle Platzer.

C Moren asiantuntija Pekka Saravo ihmetteli Palolan saamaa kohtelua vanhalta kotiyleisöltään.

Katso rankkarit ja kuuntele Saravon kommentit ylälaidan videolta.

Eilen HIFK oli kärsinyt Hakametsässä rankkareilla tappion Ilvekselle lukemin 2–3. Ottelu Tapparaa vastaan oli sille viimeinen kyseisessä hallissa; tamperelaisjoukkueet siirtyvät piakkoin uuteen areenaan.

HIFK päihitti Tapparan myös joukkueiden tämän kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa viikko sitten Helsingissä, tuolloin maalein 4–2.

Lue myös:

    Uusimmat