HIFK rakenteli namupalamaisen herkkuosuman – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: HIFK - SaiPa 3:43
Videolla HIFK-SaiPa-ottelun maalikooste.

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli neljä ottelua. Jyväskylässä JYP ja Jukurit järjestelivät maalintekokilpailun. Helsingissä IFK oli tyly isäntä SaiPaa vastaan.

HIFK ei antanut isompaa palaa SaiPalle. Keskiviikon kohtaaminen päättyi IFK:n hyväksi 3–0.

Punapaidat vastasivat illan osumasta. Se syntyi toisen erän puolessa välissä, kun Jordan Schmaltz ja Olli Palola petasivat yhden kosketuksen pelillä huippupaikan Roni Hirvoselle. 19-vuotias pääsi namuttelemaan kiekon tyhjiin.

Maalikooste, HIFK–SaiPa:

Hämeenlinnassa HPK:n 21-vuotias hyökkääjä Jere Jokinen vietti upeaa iltaa, kun hän nakutti liigauransa ensimmäisen ja toisen maalin. HPK kaatoi sarjakärjen KooKoon lopulta lukemin 4–2.

Maalikooste, HPK–KooKoo:

Maalikooste: HPK - KooKoo 4:07

Vaasassa Sportin ankea vire sai jatkoa, kun Pelicans haki mukaansa 3–0-voiton. Sport on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen.

Maalikooste, Sport–Pelicans:

Maalikooste: Sport - Pelicans 3:53

Jyväskylässä JYP ja Jukurit innostuivat maalitalkoisiin. Jukurit siirtyi kolmannen erän alussa 3–2-johtoon, mutta JYP kuittasi. Isäntien sankariksi nousi Anttoni Honka, joka vastasi tasoituksesta ja jatkoajalla syntyneestä 4–3-voittomaalista.