HIFK:n Vaasan vierailusta tuli yhtä rymistelyä – tähtihyökkääjän Jere Innalan taklaus kurinpitoon

0:59
Video: HIFK:n Jere Innala taklaa Sportin Teemu Väyrystä päähän

Vaasan Sportin voittoputki Liigassa jäi tällä kerralla yhden ottelun mittaiseksi, kun Helsingin IFK tuli ja katkaisi sen tylysti. HIFK oli keskiviikkona kentällä selvästi ärhäkkäämpi, varsinkin hyökkäyspäässä.

Lopputulos 2–3 sinkautti HIFK:n kahden joukkueen ohi kolmanneksi Liigassa.

Illan teema oli fyysisyys. Erityisesti HIFK:n ja Sportin nelosketjut pistivät vaihto toisensa jälkeen laidat heilumaan.

– Tiesimme, että täällä tulee vastaan "äijien joukkue", ja niinhän se olikin. Moni jätkä meiltä pelasi hienosti, ennen kaikkea (Niilo) Halonen maalissa, HIFK:n toisen maalin tekijä Olli Palola sanoi.

Sport joutui antamaan melkoisesti tasoitusta loukkaantumisten takia, sillä vaikka Juho Tommila palasi kokoonpanoon, on sairaslistalla tai muuten poissa kokoonpanosta edelleen lähes kymmenen pelaajaa. Heistä Michael Keränen ja Olavi Vauhkonen ovat merkittävimmät. Tommila oli poissa koko marraskuun ja menetti kymmenen ottelua.

HIFK:n toisen maalin teki rangaistuslaukauksella Palola, jolla oli kristallinkirkkaana mielessä se, miten kiekko maaliin toimitetaan.

– Ne ovat vähän sellaisia salaisuuksia, joita ei parane avata. Ei siinä nyt suuri salapoliisi tarvitse olla tietääkseen, että samanlainen maali on tehty aikaisemminkin, Palola naurahti.

Kierroksen jälkeen SM-liiga ilmoitti, että HIFK:n tähtihyökkääjän Jere Innalan taklaus on viety kurinpitodelegaation käsittelyyn. Innala taklasi keskiviikkona Sportin Teemu Väyrystä päähän.

Tilanne näkyy videona jutun yläreunasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja