Herttuatar Meghanin synnytyksen jälkeinen kuntokuuri ihastuttaa – tästä kannattaa muidenkin tuoreiden äitien ottaa mallia

Herttuatar Meghanin synnytyksen jälkeinen kuntokuuri on ihastuttavan maltillinen. 

Jokainen tuore vanhempi tietää, miten kuluttavaa vanhemmuus voi kaiken valvomisen ja uuden opettelun parissa olla.

Ei olekaan mitään mieltä edes yrittää liian pian alkaa harrastaa liikuntaa entiseen tapaan, vaan antaa keholle aikaa tottua uuteen tilanteeseen.

Näin viisaasti ajattelee ainakin esikoisensa Archie Harrisonin toukokuun alussa synnyttänyt herttuatar Meghan, joka kuninkaallisten elämään perehtyneen asiantuntijan Katie Nichollin mukaan ottaa tällä hetkellä hyvin rauhallisesti. Kunnostaan hyvää huolta pitävällä herttuattarella ei tietojen mukaan ole lainkaan kiire kuntosalille, vaan hän haluaa rauhassa keskittyä Archie-poikaansa.

Herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland on joogaopettaja, joka on pystynyt neuvomaan tytärtään vastasynnyttäneelle sopivissa joogaliikkeissä.

– Meghan on harrastanut vain joogaa sekä tehnyt pitkiä kävelylenkkejä puistossa. Pehmeää liikuntaa, ei painoja. Hänellä ei näytä olevan kiire päästä takaisin huippukuntoon, hän on pehmeä itseään kohtaan, Nicholl kehuu.

Terve roolimalli siis!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja