Huomasitko? Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn salainen kihlajaiskuva eksyi valokuvaan

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin julkaisematon kihlajaiskuva on esillä sekä Kensingtonin että Buckinghamin palatsissa.

Vauva-arkea viettävät prinssi Harry ja herttuatar Meghan avioituivat vuonna 2018. Parin kihlautumista taas juhlittiin vuonna 2017, jolloin julkaistiin viralliset kihlajaiskuvat. Ne otti valokuvaaja Alexi Lubomirski.

Parin kihlajaisista on kuitenkin napattu muitakin otoksia, joista yksi komeilee sekä Buckinghamin että Kensingtonin palatsissa.

Harvinaislaatuinen kuva on kuitenkin onnistuttu taltioimaan myös koko kansan nähtäväksi. Ensimmäisen kerran kuva ikuistettiin sivupöydällä Buckinghamin palatsissa toukokuussa, kun kuningatar Elisabet tapasi Australian entisen senaattorin George Brandisin.

Nyt kuva on esiintynyt uudelleen Kensingtonin palatsissa, jossa prinssi Harry tapasi nepalilaisen pääministerin KP Sharma Olin Kensingtonin palatsissa.

Herttuatar Meghan on tällä hetkellä äitiyslomalla. Hän kuitenkin edusti yhdessä prinssi Harryn kanssa kuningattaren syntymäpäiväjuhlallisuuksissa. Parin Archie-poika syntyi toukokuun alussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja