Herttuatar Catherinelta rehellistä puhetta kuninkaallisten hämmentävästä tavasta: "Hiukan pelottavaa"

0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Cambridgen herttuatar kertoi avoimesti äitiydestään Happy Mum, Happy Baby -podcastissa.

Herttuatar Catherine on antanut avoimen haastattelun äitiydestä Happy Mum, Happy Baby -nimisessä podcastissa.

Cambridgen herttuatar kertoi Giovanna Fletcherin haastattelussa avoimesti muun muassa siitä, minkälaisia tunteita hänessä herätti se, että kuninkaallisilla äideillä on ollut tapana poseerata tiedotusvälineille täydessä tällingissä lähes heti lastensa syntymän jälkeen.

Sussexin herttuatar Meghan jätti tämän tekemättä poikansa Archien synnyttyä, mutta Catherine on sen sijaan ilmestynyt sairaalan eteen kameroiden eteen jokaisen kolmen synnytyksensä jälkeen.

Moni tuore äiti varmasti ajattelee, että vain tunteja synnytyksen jälkeen kameroiden eteen asteleminen ja esimerkiksi korkokenkien pukeminen jalkaan ei olisi miellyttävä kokemus. Myös Catherine myönsi podcastissa, että hänen ja prinssi Williamin esikoisen prinssi Georgen synnyttyä hän piti tilannetta pelottavana.

– Kyllä, se oli hiukan pelottavaa. En aio valehdella siitä, hän myönsi.

Hän kuitenkin paljasti myös, miksi pari päätti esitellä kaikki lapsensa julkisesti heti synnytyksen jälkeen, vaikka ajatus ei ollut heti kaikkein luontevin.

– Kaikki olivat olleet niin kannustavia ja molemmat, minä ja William, olimme hyvin tietoisia siitä, että asia kiinnosti kaikkia kovasti, Catherine kertoi.

– Ja tiedäthän, olimme hyvin kiitollisia siitä tuesta, mitä ihmiset ovat osoittaneet meille, joten tahdoimme jakaa ilomme ja arvostuksemme heidän kanssaan. Se tuntui minusta todella tärkeältä. Mutta aivan yhtä lailla kahdella kokemattomalla vastasyntyneen vanhemmalla siihen liittyi epävarmuutta, joten tunteet olivat ristiriitaiset.

Herttuatar paljasti lisäksi, etteivät hän ja prinssi William tahtoneet tietää esikoisensa sukupuolta ennen synnytystä. Catherinen mukaan William innostui heti, kun kuuli lapsen synnyttyä tämän olevan poika.

– Puhtaan ilon näkeminen hänen kasvoiltaan oli todella erityinen hetki, Catherine kuvaili.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.