"Luulin, että näyttäisit Tuhkimolta" – 3-vuotiaan Annabelin kommentti sai herttuatar Catherinen pahoittelemaan ulkonäköään

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Näin herttuatar Catherine edusti raskausaikana

Pienen prinsessafanin ja herttuattaren kohtaaminen päättyi kuitenkin iloisesti, vaikka Catherinen asu ei täyttänyt 3-vuotiaan odotuksia.

Cambridgen herttuapari vieraili tällä viikolla Swanseassa ja tervehti ihmisiä. Yksi kuninkaallisia katsomaan tulleista oli äitinsä Rhian Costellon kanssa paikalle saapunut 3-vuotias Annabel, joka odotti äitinsä mukaan innokkaasti "oikean prinsessan" näkemistä.

Prinsessasatuja ja erityisesti Tuhkimoa fanittava 3-vuotias kuitenkin pettyi Daily Mailin mukaan nähdessään herttuatar Catherinen, joka oli pukeutunut pitkään tummansiniseen takkiin.

– Olen pahoillani, ettei minulla ole hienoa mekkoa, Catherine vastasi Annabelille.

– Luulin, että olisit näyttänyt Tuhkimolta, Annabel puolestaan vastasi herttuattarelle.

3-vuotias oli kuitenkin lopulta äitinsä mukaan ikionnellinen tavattuaan kuninkaallisen.

– Kate oli todella iloinen ja ystävällinen ja Annabel oli otettu siitä, äiti kertoo.

– Hän halasi tytärtäni ja olin siitä todella yllättynyt, hän vielä lisäsi.

Herttuattaren yllä on jo tämän vuoden aikana ehditty nähdä myös useampia mekkoja, jotka varmasti olisivat miellyttäneet myös Annabelin silmää.

Catherine, 38, hurmasi hiljattain Buckinghamin palatsissa järjestetyllä vastaanotolla kauniissa punaisessa iltapuvussaan. Viikonloppuna Bafta-gaalassa herttuattaren yllä nähtiin puolestaan näyttävä Alexander McQueenin valkoinen luomus, jota somistivat kultaiset yksityiskohdat.

Lue myös:

    Uusimmat