Herttuatar Catherine teki paljastuksen nuorimmasta lapsestaan: "Hän haluaa tulla kanssani kaikkialle"

1:11
Prinssi Louisin ristiäisiä juhlittiin heinäkuussa 2018.

Herttuatar Catherinen mukaan prinssi Louis puhuu jo vilkkaasti.

Herttuatar Catherine vieraili tällä viikolla Peterleyn kartanon maatilalla, jossa hän auttoi lapsia valitsemaan joulukuusia luokkahuoneisiinsa. Lasten kanssa jutellessaan hän paljasti, että hänen nuorin lapsensa prinssi Louis osaa jo puhua.

– Muistutat minua Louisista, hän sanoo jatkuvasti: minä, minä, minä. Ja hän haluaa tulla kanssani kaikkialle, Catherine kertoi eräälle pikkupojalle.

Herttuatar Catherinella ja prinssi Williamilla on kolme lasta: puolitoistavuotias prinssi Louis, neljävuotias prinsessa Charlotte ja kuusivuotias prinssi George.

Maatilan omistaja Roger Brillin mukaan Catherine oli hyvin kiinnostunut erilaisista joulukuusista.

– Hän kyseli, mitkä kuuset pudottavat neulasia ja mitkä eivät, ja mitkä tuoksuvat hyvältä. Hän kertoi, että heillä on yleensä Kaukasianpihta, joka ei pudota neulasia.

Catherine ei pelännyt liata käsiään vierailunsa aikana, vaan piteli puita ylhäällä, jotta lapset näkisivät ne paremmin. Herttuattaren toiminta teki maatilan omistajaan suuren vaikutuksen.

– Minun täytyy varmaan palkata hänet viikonlopuksi. Hän oli erittäin hyvä myyjä, Brill kehui.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja