Herra Ylppö teki elämänmuutoksen eron jälkeen: ”Olen välillä helvetin yksinäinen”

8:06
Herra Ylppö vieraili Huomenta Suomessa vuonna 2018.

Herra Ylppö kuvailee itseään sosiaaliseksi erakoksi. 

Pitkän linjan muusikko Herra Ylppö erosi pari vuotta sitten vaimostaan. Eron tuoma tuska on nyt purettu musiikin muotoon. Hänen uudelta bändiltä, Herra Ylppö ja Ex ilmestyi tänään (7.2.) debyyttilevy Lovi

Eronsa jälkeen Ylppö on viettänyt aikaa sinkkuna.

– Ei minulla ole ollut edes mitään erityisiä romansseja. Erakkoelämää olen kaiketi viettänyt, hän kertoo Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierastilaisuudessa. 

Ylppö ja Petra-vaimo ehtivät olla yhdessä yhteensä kymmenen vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Naimisiin he menivät vuonna 2013.

Aaltoliikettä

Ylppö kertoi viime vuoden keväällä Anna-lehdelle sukeltaneensa syvimmissä vesissä kuin koskaan. Hän kertoi ajautuneensa eron myötä niin vaikeaan masennustilaan, ettei siitä ollut muuta ulospääsyä kuin hoito psykiatrisen sairaalan suljetulla osastolla.

– Välillä olen helvetin yksinäinen ja välillä puolestaan nautin erakkoelämästä. Se on sellaista aaltoliikettä, niin kuin elämä ylipäätänsä on. Eihän sitä voisi muuten nauttia mistään, Ylppö kertoo nyt MTV Uutisille. 

Ylppö kuvailee itseään sosiaaliseksi erakoksi. Toisena päivänä hän on sosiaalinen, toisena päivänä hän vajoaa omaan sisäiseen maailmaansa.

– Välillä en halua tavata ketään. Pitää repiä aina itseään ylös, että saa tultua tällaisiin tilaisuuksiin. Bändikaverini Joel Attila on potkinut minua viime aikoina eteenpäin. Hän on jonkinlainen isähahmoni. Hän aina toteaa, että kyllä sinä pärjäät siellä ihmisten ilmoilla.

Mukavuusalueen ulkopuolelle

Ylpön tuleva vuosi täyttyy bändinsä kiertueesta, lisäksi hänet nähdään eri televisio-ohjelmissa. Kameran edessä oleminen on Ylpölle hyppy mukavuusalueen ulkopuolelle. Tämä on osa elämänmuutosta, mitä hän on tehnyt eronsa jälkeen. 

– Minulla on ristiriitainen suhtautuminen julkisuuteen.

– Yleensä tällaiset tapahtumat, jossa on paljon mediaa ja ihmisiä, ovat loppujen lopuksi kivoja. Kun saan otettua niskasta kiinni, niin tällä tavoin pääsee sellaisiin tilanteisiin, joihin ei muuten ajautuisi elämässään, hän jatkaa. 

Ylppö muutti juuri uuteen kotiin Porvoossa, jossa hän on asunut pitkään. Mies asuisi mielellään Helsingissä töidensä puolesta, mutta lastensa vuoksi hän haluaa asua Porvoossa. 

– Suunnittelen paraikaa tupareita. Myös Haloo Helsingin tyypit ovat sinne kutsuttuja. Meistä on tullut yhteistyön myötä ystäviä. Olen tehnyt heille useita musavideoita sekä yhden hittibiisin. 

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja