Hermostuneet maajussit saapuvat Naantaliin – Miia paljastaa sulhasehdokkaille suunnittelemansa erikoisen kysymyksen: "En malta odottaa millaisia vastauksia saat"

2:08

Maajussille morsian -ohjelmassa jännitetään tulevaa Naantalin treffikoitosta.

Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussia pääsevät vihdoin tutustumaan tarkemmin kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. Kotipitäjissään kaksi maajussia sekä -jussitarta syventyvät läheistensä avustuksella tarkemmin tutkimaan yhteydenottoja ja tekemään päätöksiä sen suhteen, ketkä saavat kirjeiden perusteella kutsun Naantaliin. 

Kun kirjeiden joukosta on saatu tehtyä valinta, saapuvat maajussit myös itse Naantaliin valmistautuakseen tapaamaan puolisoehdokkaansa. Maajussit saapuvat Naantaliin toiveikkaina. 

– Kaikki ollaan samassa veneessä, naurava maajussi-Aleksi toteaa. 

Maajussi-Miia puolestaan hermoilee, että mitä treffeillä pitää edes tehdä, sillä hänellä ei ole treffeillä käymisestä juurikaan kokemusta. 

– Olet vain oma itsesi, maajussi-Jouni rauhoittelee Miiaa. 

Juontaja Vappu Pimiä liittyy hermoilevien maajussien joukkoon tiedustellen, oliko kirjeiden joukosta haastavaa löytää ne, ketkä kutsuttiin Naantaliin treffeillä. Maajussit kertovat valinnan olleen osaltaan haastava ja siihen on myös laitettu paljon aikaa sekä ajatusta. 

Miia myös paljastaa ujostellen mitä aikoo sulhasehdokkailtaan pikatreffeillä kysyä, vaikkei sitä ensin meinaa kehdata kertoa Pimiän asiaa tiedustellessa. Miia kertoo haluavansa testata kysymyksellään sulhasehdokkaan huumorintajua sekä sitä, onko kaksikko samalla aaltopituudella.

– Niin että kun pakkasella touhutaan kaikkea ja tullaan sisälle, ja alkaa nokka vuotaa, niin onko se touhutippa, vai onko se b-vaihtoehtona joku muu, Miia kertoo nauraen. 

– Mä en malta odottaa millaisia vastauksia saat, Vappu Pimiä nauraa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja