Omavarainen eräopas maajussi-Miia hurmasi suomalaiset täysin – sai kirjeitä sekä miehiltä että naisilta: "Se oli aika yllätys"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret – jännittäviä juonenkäänteitä luvassa jo tänä iltana

Maajussi-Miia sai ison liudan kirjeitä luettavakseen.

Maajussille morsian -ohjelmassa käydään läpi jännittäviä aikoja, kun keväällä esitellyt kahdeksan maajussia pääsevät juontaja Vappu Pimiän avustuksella vihdoin käsiksi kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. 

Yksi suomalaiset erityisesti hurmanneista maajusseista oli 36-vuotias maajussi-Miia Kuusamosta, jolle kirjeitä on satanut runsain määrin. Jo ensimmäinen Miian pinostaan poimima kirje vakuuttaa maajussin, sillä sen kirjoittanut mies kertoo, ettei ole koskaan ennen kirjoittanut naiselle kirjettä. 

– Mulle tuli ihan kylmikset. Eka kirje ja sinä sait sen, juontaja Vappu Pimiä hehkuttaa Miialle. 

Miiaa ovat lähestyneet ihmiset laidasta laitaan, myös häntä kahdeksan vuotta nuorempi 28-vuotias herra on ilmaissut kiinnostuksensa. Miia kertoo, ettei ikä ole hänelle millään tavalla este. 

– Vaikka hän olisi kymmenen vuotta nuorempi, niin en minä niitä numeroita katso, vaan se ihminen, hänen arvonsa, se ratkaisee. 

Miesten lisäksi Miiaa on lähestynyt lisäksi myös ainakin yksi nainen. Tästäkin Miia vaikuttaa olevansa otettu, vaikka hän ei naiskumppania vierelleen etsikään. 

– Ihailtava ja rohkea mimmi. Kun ei sitä sillä tavalla osannut odottaa, yleensäkään sitä, että keneltäkään naiselta tulisi kirjettä. Se oli aika yllätys. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja