Heli-vaimo ja huutokauppakeisari löysivät toisensa netin treffipalstalta: "Sanoin, etten halua sikaa säkissä"

Palsanmäkien rakkaustarina alkoi vitsinä nettiin laitetusta treffipalstan profiilista.

Huutokauppakeisarina tunnetun Aki Palsanmäen vaimo Heli Palsanmäki kertoo Tommi E. Virtasen ja Aki Palsanmäen itsensä toimittamassa uutuuskirjassa Suomen huutokauppakeisari – Keisarin vanhat aarteet (Johnny Kniga, 2017), miten pari tapasi toisensa.

– Pistettiin kaverin kanssa profiilit vähän niin kuin vitsinä nettiin. Se oli lokakuussa 2005. Aki bongasi minut sieltä. Olin aika pettynyt miehiin, muutamaa olin tapaillut treffipalstan kautta ja ajattelin, että kaikki ne on samanlaisia hännänheiluttajia. Ei netistä voi löytää kunnollista miestä, Heli muistelee kirjassa.

– Mutta Aki otti yhteyttä ja soiteltiin. En suostunut kuitenkaan tapaamaan ennen kuin hän lähetti valokuvansa. Sanoin, etten halua sikaa säkissä. Saloon oli pitkä matka ja tiesin, ettei Aki ole lähdössä samalla ajomatkalla takaisin Keski-Suomeen. Akihan ei ole mikään tietokoneihminen, joten pakotin hänen kaverinsa ottamaan kuvan, ja he saivat jotenkin laitettua sen sähköpostiin.

Sitten Heli ja Aki tapasivat. Kun Palsanmäet löysivät toisensa, Heli oli ollut viitisen vuotta sinkkuna.

– Aki oli ensimmäisellä reissulla kaksi kolme päivää Salossa, kunnes lähti takaisin Saarijärvelle. Olin kuitenkin yhä tosi skeptinen, ettei tämä voi olla totta. Ajattelin, ettei voi olla noin mukavaa miestä. Jotain vikaa siinä täytyy olla, kuitenkin on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin. Oli niin paljon pettymyksiä takana. Olin jo luovuttamassa, kun kaverini Virpi sanoi, että "tuommoista miestä et löydä mistään. Hulluhan sä oot, jos sä ton päästät menemään!"

Asiat etenivät nopeasti. Heli ja Aki kihlautuivat vain pari kuukautta ensitapaamisensa jälkeen uudenvuodenaattona 2005. Syyskuussa 2006 he muuttivat Uuraisille, Hirvaskankaalle jatkamaan Akin isän jalanjäljissä huutokauppatoimintaa.

Pari avioitui Uuraisten kirkossa heinäkuun 7. päivänä vuonna 2007. Palsanmäet viettävät siis kesällä kymmenvuotishääpäiväänsä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja