Helena Ahti-Hallberg säkenöivänä TTK-lähetyksessä – somessa yksimielinen tuomio: "Kuningatar"

Krista Siegfrids vieraili TTK:n tähtituomarina parinvaihtoviikolla:"Menin fiiliksen mukaan" 3:31
Krista Siegfrids paljasti MTV Uutiset Livelle suoran lähetyksen jälkeen, ketkä nousivat hänen kirkkaimmiksi suosikeiksi illan aikana.

Tanssituomari Helena Ahti-Hallbergin tyyli kerää jälleen ylistystä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa oli sunnuntaina parinvaihtoviikko ja tanssiparit tanssivat euroviisuhittien tahtiin. Suurimman pistepotin vei laulaja Benjamin Peltonen parinsa Sami Heleniuksen kanssa.

TTK-ohjelman tuomaristossa nähdään Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Sunnuntaina raadissa oli mukana myös laulaja Krista Siegfrids, joka nähtiin tanssiparketilla kilpailemassa viime vuonna.

Ahti-Hallbergin asut keräävät joka viikko ylistystä, eikä viime sunnuntai ollut poikkeus. Tanssituomari lisäsi Instagram-tililleen kuvan säkenöivästä tyylistään.

–Tänään mennään Euroviisuteemoissa eli enemmän on parempi. Ja nyt on enemmän hiuksia, ripsiä, poskipunaa… ja glitteriä! Ahti-Hallberg kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Somessa annetaan yksimielinen tuomio tähtituomarin tyylille.

– No nyt tänään aivan upea look!! Upea aikuinen nainen.

– Kuningatar.

– Vau mikä Lady. Mielettömän upea mekko.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat