Kuka voittaa TTK:n? Tuomarina debytoinut Krista Siegfrids väläyttää arvionsa

Krista Siegfrids vieraili TTK:n tähtituomarina parinvaihtoviikolla:"Menin fiiliksen mukaan" 3:31
Krista Siegfrids vieraili TTK:n tähtituomarina parinvaihtoviikolla: "Menin fiiliksen mukaan"

Krista Siegfrids nähtiin tällä viikolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Euroviisut-aiheisen jakson vierailevana tuomarina.

Tällä viikolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin Euroviisut-aiheinen parinvaihtoviikko. Ohjelmassa oli mukana vierailevana tuomarina Krista Siegfrids, joka tanssi itse TTK-parketilla edellisellä kaudella ja sijoittui kilpailussa lopulta toiseksi. 

Siegfrids paljasti MTV Uutiset Livelle suoran lähetyksen jälkeen, ketkä nousivat hänen kirkkaimmiksi suosikeiksi illan aikana.

– Kyllä se oli Benjamin Peltonen ja Sami Helenius. Niin random pari, mutta se vaan toimi niin hyvin. Se oli täydellinen esitys ja todella viihdyttävää. Sellainen esitys, joka varmasti tullaan muistamaan, Siegfrids arvioi. 

Artisti pohti MTV Uutiset Livessä myös sitä, mihin TTK tulee mahdollisesti huipentumaan ja kuka yltäisi kisan voittoon. 

– Musta tuntuu, että tässä voi jopa Benjamin, Sonja (Kailassaari) tai Signmark... Tässä ei ole mielestäni sellainen selkeä ylivoimainen voittaja, tässä voi vielä tulla yllätyksiä. 

Yllä olevalla videolla Amsterdamissa asuva Krista Siegfrids kertoo, mitkä tanssit olivat hänen omia suosikkejaan TTK-taipaleella ja kuinka hänen syksynsä etenee.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat