Heather Mills suututti remonttireiskat

Paul McCartneyn ex-vaimo Heather Mills on saanut taloaan remppaavat työmiehet raivon valtaan. Heather lupautui tarjoamaan remonttimiehille upean joululounaan, mutta työmiehiä odottikin suuri pettymys.

Vegaanina ja eläinten oikeuksien puolestapuhujana tunnettu Heather järjestää Sussexin kodissaan remonttireiskoilleen joulujuhlat. Raavaat miehet odottivat innokkaina perinteisiä jouluherkkuja, kuten kalkkunaa, mutta pettyivät karvaasti, kun kävi ilmi, että Heather tarjoilee heille ainoastaan kasvisruokia.

Yksi työmiehistä kurkki Heatherin jääkaappiin etukäteen ja sai selville, että juhla-aterialla on luvassa ainoastaan kasvisvaihtoehtoja.

- Kaikki on täyttä kasviruokaa, ne on vain muotoiltu kalkkunan muotoon. Mikä järki siinä on? Kaikki ruuat ovat yksittäispaketeissa. Heatherin täytyy vain lämmittää ne, yksi työmiehistä kummasteli Femalefirst-sivuston mukaan.

Heather on kutsunut yhteensä 15 työmiestä nauttimaan jouluateriasta. Erikoisesta tarjoilusta huolimatta miehet aikovat ottaa kutsun vastaan, sillä luvassa on myös runsas määrä nestemäistä tarjoilua.

- Heatherillä ei ole mitään alkoholia vastaan. Siellä tulee kuulemma olemaan paljon juomaa! Remonttireiskat iloitsevat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat