Heather Mills: Suunnittelin itsemurhaa

Paul McCartneyn kanssa erorahoista tappeleva Heather Mills teki tänään tv-katsojien edessä yllättävän tunnustuksen. GMTV aamuohjelmassa vieraillut Mills kertoi käyneensä itsetuhon partaalla erottuaan McCartneystä.

Tunteikkaasti esiintynyt Mills ilmoitti käyneensä "reunalla" median ahdistelun takia ja harkinneen jopa henkensä riistämistä.

- Harkitsin itseni tappamista, koska ajattelin, että jos olen kuollut, niin sitten tyttäreni on turvassa isänsä kanssa.

Mills tilitti joutuneensa yleisön vihan kohteeksi ja vakuutteli, ettei hän halua kertoa tarinaansa muhkeaa korvausta vastaan. Mills väitti kivenkovaa, ettei hän myöskään kaipaa huikeita summia ex-mieheltään.

- Voisin myydä tarinani saman tien. Yritän suojella Paulia ja tytärtämme. Milloin olen muka pyytänyt jotain? Nämä luvut ovat ihan keksittyjä. 100 miljoonaa puntaa, 50 miljooonaa, 20 miljoonaa. Mistä tiedätte, haluanko edes rahaa? Minulla on 1,5 miljoonan punnan velat asianajajien palkkioiden takia, Mills nyyhki.

Ex-malli kertoi haastattelussa pelkäävänsä tyttärensä turvallisuuden puolesta. Brittilehtien sivuilla usein tahtomattaan esiintyvä Mills tuskaili elävänsä kuin vankilassa ja vaati lehdistöä ja yleisöä jättämään hänet rauhaan.

- Minun on taisteltava vastaan tai muuten tulen hulluksi. Mitä paparazzit tekivät Dianalle? He jahtasivat häntä ja he tappoivat hänet, 39-vuotias paasasi.

Mills heristeli sormeaan juorulehtiä ja niitä lukevia ihmisiä kohtaan. Lopuksi Mills pahoitteli tunteenpurkaustaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat