Heather Mills on maailman seksikkäin nainen? Katso kuvat!

Lähinnä lyhyestä avioliitostaan ja pitkästä avioerostaan Beatles-legenda Paul McCartneyn kanssa tunnettavalla Heather Millsillä on ihailijoita. Brittiläisen Daily Mirror -lehden mukaan 40-vuotias ex-malli on hyvää vauhtia nousemassa kuuluisan miestenlehden nettiäänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.

Mirrorin haastattelema FHM-lehden varapäätoimittaja Chris Bell kertoi Millsin keräävän nyt noin 1000 ääntä päivässä, vaikka hän aiemmin sai vain satunnaisia hajaääniä. Äänestys on vielä kesken, mutta nyt Mills on listan sijalla 95, jättäen taakseen muiden muassa poptähti Gwen Stefanin ja bileprinsessa Paris Hiltonin.

Bell arvelee yllättävän menestyksen johtuvan siitä, että Millsin uskotaan vievän pian mukavan potin ex-miehensä yli miljardin euron omaisuudesta.

- Tuhannet FHM:n lukijat ovat tajunneet, että Heatherista tulee pian yksi maailman halutuimmista - ja rikkaimmista - sinkkunaisista, Bell perustelee.

FHM-lehden äänestystä johtaa tällä hetkellä futarimiehensä pettämäksi joutunut Girls Aloud -yhtyeen sulosääri Cheryl Cole yhdessä näyttelijä Jessica Alban kanssa. Äänestyksen voittaja ratkeaa 24. huhtikuuta.

Runsaasti naiskauneutta sekä mahdollisuus vaikuttaa äänestystulokseen löytyy täältä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat