Heather Mills: Juokaa rotanmaitoa

Ex-Beatle Paul McCartneyn kanssa raivoisaa avioerotaistelua käyvä Heather Mills kohahdutti jälleen. Tällä kertaa Mills kehotti valveutuneita ihmisiä juomaan rotanmaitoa, sillä se on hänen mielestään ainoa keino pelastaa maapallo.

Vegaanina tunnettu Mills on huolissaan ihmisten lihan syönnistä ja maitotuotteiden käytöstä. Maitotuotteiden sijaan ex-rouva McCartney kehottaakin juomaan rotan-, kissan- tai koiranmaitoa, sillä ne ovat hänen mielestään huomattavasti ekologisempia vaihtoehtoja.

Ex-malli julisti ympäristöystävällistä sanomaansa Lontoon Hyde Parkin Speakers' Cornerissa. Paikan päällä olleet naureskelivat naisen tahattomalle ironialle, sillä tämä saapui Hyde Parkiin uutukaisella Mersullaan.

– Eläinten kasvattaminen ravinnoksi on suistanut maapallon ekosysteemin raiteiltaan. YK:n viimevuotisen raportin mukaan karjatalous on suurin yksittäinen ympäristöntuhoaja. Minusta tuli aikoinani kasvissyöjä terveyssyistä, mutta tajusin myöhemmin, miten haitallista karjan- ja maidontuotanto on jo eläintenkin hyvinvoinnille, ja siirryin täysin vegaaniksi, nainen julisti.

Asiasta kertoo Femalefirst-sivusto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat