Heather Mills ei kelpaa naapuriksi

Beatles-legenda Sir. Paul McCartneyn kanssa erorahoista taisteleva Heather Mills on ei-toivottu naapuri. Mills osti vasta itselleen talon Sloveniasta, mutta paikalliset haluavat estää ex-mallin muuton, koska he pelkäävät, että Mills houkuttelee paikalle paparazzeja ja muita häiriköitä.

Muusikko Paul McCartneyn tuleva ex-vaimo Heather Mills on joutunut Ukanc-kylän asukkaiden hampaisiin. Pienen slovenialaisen kylän asukkaat vaativat maan hallitusta purkamaan Millsin talokaupat, jottei brittiläinen julkkis tekisi Ukancista uutta julkkisten lomakohdetta. Brittiläisen Daily Mail -sanomalehden mukaan Mills osti vastikään valtionomistuksessa olleen hirsimökin, joka sijaitsee maan suosituimmassa kansallispuistossa. Mills voitti tarjouskilvan tarjoamalla reilut 600 000 euroa talosta. Ukancin asukkaat ovat tapahtuneesta kauhuissaan, koska kyläläiset pelkäävät Millsin houkuttelevan paikalle faneja, paparazzeja ja mahdollisesti myös muita julkkiksia.

- Tästä ei seuraa mitään hyvää. Odotamme ongelmia, koska kaikenlaisia tähtibongareita ja valokuvaajia tulvii kylään. Täällä ei ole enää rauhaa, eräs kyläläinen visioi.

Tavallisten asukkaisen lisäksi myös luonnosta nauttivat turistit ovat huolissaan kylän tulevaisuudesta. Myös kylän pormestari vaatii kaupan perumista.

- En voi ymmärtää, että hallitus sallii ulkomaalaisten ostaa kiinteistöjä Bohinjin kansallispuistosta. Sellaisen omaisuuden kuuluisi pysyä slovenialaisten hallussa, Franc Kramar totesi paikallisen Slovenske Novice -lehden haastattelussa.

Slovenske Novicen juttumat paikalliset kritisoivat jyrkästi Millsin muuttoaikeita.

- Kaikki vastustavat sitä. Ihmiset ovat tavanneet käydä täällä nauttimassa koskemattomasta luonnosta, mutta nyt kaikki muuttuu, paikallinen Miro Bokan, 25, kertoi.

Heather Mills on usein valittanut häntä seuraavista valokuvaajista. Millsin väitettiin jopa suututtaneen poliisit soittelemalla jatkuvasti virkavaltaa apuun. Mills kumoaa syytökset virallisilla verkkosivuillaan. Mills kertoo keskustelleensa poliisin kanssa häntä väijyneistä paparazzeista ja mitä ongelmalle voisi tehdä.

- Poliisit, ihan aiheellisesti, sanoivat, että he eivät voi puuttua yksittäisiin tapauksiin, mutta he yrittävät puuttua jatkuvaan härintään. Kysyin heiltä, mitä he haluavat minun tekevän. He ehdottivat, että soittaisin ja kertoisin kuvaajien rekisterinumerot aina kun häirintää tapahtuu. Olen noudattanut tätä ohjetta. Tarinoiden mukaan tuhlaan poliisin aikaa soittelemalla liian usein, vaikka todellisuudessa noudatan heidän ohjeitaan, Mills kirjoittaa sivullaan.

Ex-malli Mills toimii nykyään useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen puhenaisena. Mills kampanjoi muun muassa maamiinoja vastaan ja eläinsuojelun puolesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat